Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Τζόλης να γίνει ο νέος... Ρέτσος στην καλοκαιρινή μεταγραφή;
| 2021-02-17 10:00:00

Χρυσό deal ΑΕΚ, καραμπόλα με Ολυμπιακό - Τα 21 εκατ. και ο… Ρέτσος του ΠΑΟΚ - Ανησυχία για Σωκράτη

Του Αδέσποτου
Χρυσό deal ΑΕΚ, καραμπόλα με Ολυμπιακό - Τα 21 εκατ. και ο… Ρέτσος του ΠΑΟΚ - Ανησυχία για Σωκράτη

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Λόγω... Μήδειας μη επιτρέποντας,  οι "Αδέσποτοι", Ευάγγελος Μίχος κι Άγγελος Κωνσταντούλιας, δεν κατάφεραν να φτάσουν την Τρίτη στο στούντιο του Alpha 989, οπότε εκπομπή δεν έγινε.

Επειδή όμως, εκτός από... ερτζιανή αποτελούν καθημερινή συνήθεια και στον "Σκύλο", δεν θα μπορούσαν να πάρουν... απουσία  από τον "αέρα" τουλάχιστον του Sportdog.gr. Ιδού λοιπόν τι δεν ακούσατε αλλά θα διαβάσετε από τους σημερινούς "Αδέσποτους" και ετοιμαστείτε για την εκπομπή της Τετάρτης, στους 9.89 στις 16.00!

ΤΖΟΛΗΣ: Αγγλικό δημοσίευμα, που επικαλείται όμως, ελληνικό δημοσίευμα(!), θέλει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να ενδιαφέρεται για τον νεαρό σταρ του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα... Να ενημερώσω πως ο Χρήστος Τζόλης είναι γνωστός και με φάκελο στο τμήμα σκάουτινγκ της Man U , όπως κι άλλων μεγάλων αγγλικών κλάμπ, αρκετά (χρονικά) πριν καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ κι αρχίσει τους ... άθλους του!  Οι "μπέμπηδες" που είχαν στις θέσεις που καλύπτει ο Τζόλης και Μαρτιάλ(55 εκατ. ευρώ χρηματιστηριακή αξία) και Ράσφορντ (80 εκατ.) και Γκρίνγουντ(50 εκατ.) και Τζέιμς(16 εκατ.), έσκασαν τον περασμένο Γενάρη 21 εκατομμύρια στην Αταλάντα για να αποκτήσουν και τον Αμάντ Ντιαλό!! Προσέξτε: ακραίος, γεννημένος κι αυτός το 2002,  περίπτωση περίπου καρμπόν με τον Τζόλη. Οπότε βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα κατά πόσο ρεαλιστικό είναι η Man U να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση Τζόλη (έχει μεγάλη διαφορά από το να "τον κοιτάει"). Βέβαια με... εισόδους τέτοιων κλάμπ στο σκάουτινγκ του Έλληνα άσου, ακόμη και επικοινωνιακά να το δείτε, "κτίζεται" μια πολύ καλή βάση για να φύγει το καλοκαίρι με όντως...υπερήφανη πώληση από τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει άλλωστε το... παράδειγμα/ "δεδικασμένο" με τον Ρέτσο του Ολυμπιακού...

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: Είναι μακράν ο πιο ελκυστικός παίκτης της ΑΕΚ, αυτός που κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα για την Ένωση ακόμη και στα ντέρμπι αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από το "κιτρινόμαυρο" ρόστερ σύμφωνα με την διεθνή πιάτσα σκάουτς. Κι αυτός ασφαλώς που μπορεί να πάει αρκετά λεφτα στον...Μελισσανίδη το καλοκαίρι. Και δεν το πετάμε στον...αέρα αυτό. Για τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ έσκασε 2,2 εκατ. ευρώ στην Μπειτάρ για να τον αγοράσει, περισσότερα κι από την χρηματιστηριακή αξία του που ήταν τότε στο 1,6 εκατ. ευρώ. Ενα χρόνο(καλοκαίρι) πριν η Μπειτάρ είχε πληρώσει 600.000 ευρώ για να τον αγοράσει από άλλη ισραηλινή ομάδα, το ποσό δηλαδή της τότε χρηματιστηριακής αξίας του. Πόσο όμως, έφτασε αυτή σήμερα, για τον εξτρέμ από το Τρίνιναντ Τομπάκο, που ακόμη δεν έκλεισε τα 24 του χρόνια; Μετά από ένα εξάμηνο στην Ένωση η Χ.Α. του Λιβάι - σύμφωνα με το transfermarkt - έχει πάει στα 4 εκατ. ευρώ, μάλιστα με συνεχή αυξητική τάση!! Και ήδη απο ό,τι μάθαμε βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αιντχόφεν για το ερχόμενο καλοκαίρι! Θυμίζω πως δανεικός στον Ολυμπιακό απο την PSV αγωνίζεται ο Μπρούμα, για τον οποίο δαπάνησε 12 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2019, αγορά από την Λειψία ενώ η οψιόν αγοράς του στους «ερυθρόλευκους» είναι 7 εκατ. ευρώ. Και η Αιντχόφεν είναι κλάμπ που δεν έχει πρόβλημα να σκάσει ... 8ψηφιο ποσό στον Μελισσανίδη για τον Λιβάι Γκαρσία, από την στιγμή που θα αποφασίσουν πως τους κάνει. ¨Ενας παίκτης που πιτσιρικάς πέρασε άλλωστε από την Ολλανδία και την Άλκμααρ, έχοντας  την φήμη του αυθεντικού ταλέντου!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Η εικόνα στην πρώτη του αρχική ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό, κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν και τόσο...αισιόδοξη ενόψει των αναμετρήσεων με την Αιντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Σεμέδο τιμωρημένο, τον Σισέ στην Σεντ Ετιέν και τον Αβραάμ στα πίτς, η χρησιμοποίηση του Παπασταθόπουλου δίπλα στον Μπα αποτελεί αναγκαστική/μοναδική επιλογή για τον Μαρτίνς. Η αποχή από αγώνες ήταν πολύ μεγάλη για τον Σωκράτη, με αποτέλεσμα να δείχνει βαρύς τόσο στις τοποθετήσεις του μέσα στο μάτς, όσο και στο μπίλντ άπ των "ερυθρόλευκων"! Θέλει χρόνο, θέλει παιχνίδια στα πόδια του και κυρίως να θυμόμαστε πως δεν είναι προ 2ετίας Σωκράτης. Μετά είναι  και η "χημεία' που θα πρέπει να αποκτήσει με τους εκάστοτε παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού (Σεμέδο ή Μπά), με τον προπονητή του να θέλει να δει αν μπορεί και ως αριστερός στόπερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή ατάκα Θύρας 7 σε Μπαρτζώκα - Γι’ αυτόν τα… σκάει ο Ολυμπιακός - "Όχι" Καλάθη, θέλει… Χάντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags