Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις με Λιβάγια - Τέλος από την ΑΕΚ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!
| 2021-02-17 17:52:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Λιβάγια - Τέλος από την ΑΕΚ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Λιβάγια - Τέλος από την ΑΕΚ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια έλαβε διαστάσεις σίριαλ στην ΑΕΚ. Η προσφορά της Ένωσης αφορούσε τετραετές συμβόλαιο με εγγυημένες ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στις 18 Ιανουαρίου ο Κροάτης μεσοεπιθετικός είχε υποστηρίξει ότι μιλάει μόνο με την ΑΕΚ, προαναγγέλλοντας τότε, ότι θα γινόταν νέα συνάντηση, με τον Χιμένεθ να δηλώνει 2 ημέρες πιο πριν, ότι είναι στρατιώτης. Στη συνάντηση όμως που έγινε 7 ημέρες αργότερα ήρθε η ανατροπή.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση των κιτρινόμαυρων και σε δηλώσεις του σε κροάτικα ΜΜΕ υποστήριξε, ότι τα αίτια της απόρριψης δεν ήταν οικονομικά και ότι ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Αμέσως μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Λιβάγια έμεινε στο περιθώριο και δεν υπολογιζόταν από τον Ισπανό τεχνικό.

Την περασμένη Δευτέρα η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Λιβάγια προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έληγε τον Ιούνιο. Η ομάδα του Δικέφαλου αετού έκανε δεκτό αίτημα του παίκτη με την προϋπόθεση να επιστρέψει στην Κροατία, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος.

Έτσι το κεφάλαιο Λιβάγια κλείνει οριστικά με την Ένωση να γλιτώνει 500.000 Ευρώ από τη συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags