ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Τί κι αν το περασμένο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ;

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τα βρήκε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην... παράταση των μεταγραφών, επέστρεψε και πλέον έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, αποδεικνύοντας το πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα ακόμα και στα 35 του χρόνια.

Ο Πορτογάλος είναι η "σημαία" του συλλόγου, οι φίλαθλοι του οποίου θέλουν να τον δουν όχι μόνο να κλείνει τη σπουδαία καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να παραμένει στην Τούμπα ακόμα και αφού "κρεμάσει" τα παπούτσια του, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η πλευρά του  Αντελίνο Βιεϊρίνια και του ΠΑΟΚ να φτάσουν σε συμφωνία και μετά το πέρας της φετινής σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, ο αρχηγός του Δικεφάλου θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση. Οι συζητήσεις δεν θα αφορούν μόνο την επέκταση της συνεργασίας για μια σεζόν, όπως έγινε φέτος. Αντιθέτως, θα γίνει κουβέντα για την εκπόνηση όσο το δυνατόν πιο μακροπρόθεσμου πλάνου αναφορικά με το μέλλον του Βιεϊρίνια προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όταν το αποφασίσει, ως παίκτης του Δικεφάλου.

Μάλιστα, από την πλευρά της ΠΑΕ εισπράττεται κλίμα απόλυτης διάθεσης να σεβαστούν την επιθυμία της εμβληματικής μορφής του συλλόγου. "Θα γίνει αυτό που θέλει ο Βιεϊρίνια", τονίζουν χαρακτηριστικά άνθρωποι της διοίκησης, αποκλείοντας ουσιαστικά το ενδεχομένο οι διαπραγματεύσεις να εξελιχθούν ξανά σε... θρίλερ, όπως συνέβη το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με δύο παίκτες! Βρώμισε η Θεσσαλονίκη - Τι θα κάνει τώρα ο Γκαρσία;