Facebook Pixel Superleague 2: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ 2: Ιωνικός και Λεβαδειακός… δούλεψαν για Εργοτέλη - Μεγάλη νίκη για Ξάνθη (Vid)
| 2021-02-21 17:28:00

Χαμός στη Σούπερ Λιγκ 2: Ιωνικός και Λεβαδειακός… δούλεψαν για Εργοτέλη - Μεγάλη νίκη η Ξάνθη (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στη Σούπερ Λιγκ 2: Ιωνικός και Λεβαδειακός… δούλεψαν για Εργοτέλη - Μεγάλη νίκη η Ξάνθη (Vid)

Superleague 2: Τέσσερα παιχνίδια είχε το πρόγραμμα της Κυριακής (21/2) για τη 10η αγωνιστική της Superleague 2, με τα βλέμματα να… πέφτουν στο ντέρμπι μεταξύ Ιωνικού και Λεβαδειακού που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά τελικά να «μοιράζονται» βαθμούς με το τελικό 1-1, δίνοντας την ευκαιρία στον Εργοτέλη να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Ο γηπεδούχος Ιωνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Ρόλε να πασάρει στον Κάστρο που πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0, σημειώνοντας το 6ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν άμεσα, όμως στο 31’ το σουτ του Μεχία σταμάτησε στο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Ότι δεν κατάφερε ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα, το πέτυχε ο Νίκας στο 70’, όταν μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-1. Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε από το 63’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιώργου Μύγα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς κερδίζοντας με 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας. Το σκορ, για τους γηπεδούχους, άνοιξε ο Σιατραβάνης με πλασέ στο 25’, όμως οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βογιατζή στο 42’. Οι Ακρίτες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 77’, όταν ο Έμπερτ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο Ανδρέας Τάτος στο 84’, με απίστευτη λόμπα από τα 30 μέτρα έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη για τους Ξανθιώτες.

Στα Τρίκαλα, ο Διαγόρας Ρόδου κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κερδίζοντας με 1-0 τη θεσσαλική ομάδα. Το γκολ που έδωσε τους υπερπολύτιμους  3 πόντους για τους Ροδίτες, πέτυχε μόλις στο 2’ ο Αλέξανδρος Σμυρλής και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Μπαστακού (81’) και Κάκο (88’), άντεξαν την πίεση των παικτών των Τρικάλων, φεύγοντας με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Τέλος στον αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη στη Super League 2, με 1-0 επί των Χανίων, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου σκόρερ ήταν ο  32χρονος Σέρβος στράικερ, Νεμάνια Ομπράντοβιτς (60’), στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό και να οδηγήσει τους γηπεδούχους στο δεύτερο φετινό τρίποντο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0 (Ομπράντοβιτς 60’)
Ιωνικός – Λεβαδειακός 1-1 (Κάστρο 27’ – Νίκας 70’)
Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (Σιατραβάνης 25’, Τάτος 84’ – Βογιατζής 42’)
Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1 (Σμυρλής 2’)

Η βαθμολογία της Superleague 2:


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags