Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ίδιο ατζέντη Λουτσέσκου και Μπόλονι - Έρχεται μεγάλη πώληση στο Τριφύλλι - Φεύγει από ΠΑΟΚ ο…
| 2021-03-08 23:35:00

Ίδιο ατζέντη Λουτσέσκου και Μπόλονι - Έρχεται μεγάλη πώληση στο Τριφύλλι - Φεύγει από ΠΑΟΚ ο…

Του Αδέσποτου
Ίδιο ατζέντη Λουτσέσκου και Μπόλονι - Έρχεται μεγάλη πώληση στο Τριφύλλι - Φεύγει από ΠΑΟΚ ο…

TOP άσος του Τριφυλλιού ψάχνει μεταγραφή! Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, το σενάριο για Λουτσέσκου και οι τρομερές πιέσεις σε Αλαφούζο. Ποιος παίκτης του Δικεφάλου… μετράει μέρες;

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή εκπομπή του Sportdog.gr "Οι Αδέσποτοι" με τους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια στον Alpha Radio 98,9, η οποία θα μεταδίδεται πλέον το σαββατοκύριακο 18:00 με 20:00.

Την Κυριακή σχολιάστηκαν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, το σενάριο για Λουτσέσκου και οι τρομερές πιέσεις σε Αλαφούζο, ενώ υπήρξε και η είδηση για τον παίκτη που θα φέρει λεφτά στο Τριφύλλι και αυτόν που φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής και ΜΗ ξεχάσετε να την ακούσετε ξανά στον Alpha 9.89 το επόμενο Σαββατοκύριακο 18.00-20.00!

** Πολλά τα ονόματα για τους υποψήφιους αντι-Μπόλονι. Μέχρι και ο Λουτσέσκου γράφτηκε. Θα τα διαβάζει ο Ραζβάν και θα… γελάει! Επειδή έχει ίδιο μάνατζερ με τον Μπόλονι άραγε τον ενέπλεξαν;

** Πάντως δεν βλέπω πως θα το γυρίσει ο Ρουμάνος στο Τριφύλλι και υπάρχει τρομερή πίεση στον Γιάννη Αλαφούζο για να τον απολύσει, αν και όπως αποκαλύψαμε του έδωσε χρόνο (τουλάχιστον) μέχρι την Κυριακή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν τον γουστάρουν οι περισσότεροι παίκτες, δεν είναι… πατερούλης. Είναι δικτάτορας και δεν αλλάζει. Δεν έκανε κάτι για να κερδίσει τους παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια. Και εκεί έχασε τα αποδυτήρια. Υπάρχει κακή νοοτροπία μέσα στην ομάδα και δεν θα αντέξει.

** Κι ενώ ο Μπόλονι μετράει ώρες, στο Τριφύλλι θα πρέπει να προχωρήσουν το καλοκαίρι και σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Πώς θα φύγουν όμως όσοι έχουν συμβόλαια και μάλιστα αρκετά καλά. Τους έπιασε… κότσους ο Μακέντα και πήρε το συμβόλαιο με 650.000 ευρώ. Δεν πρόκειται να βρει αυτά τα λεφτά αλλού το καλοκαίρι για να πωληθεί. Μόνο στην Αραβία!

** Αντίθετα, μεταγραφή μπορεί να πάρει ο Σωκράτης Διούδης και είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να φέρει και λεφτά. Θα είναι άλλωστε βασικός στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής και πλέον και ο ίδιος το σκέφτεται να φύγει. Θα είναι όμως κοντά στο ένα εκατομμύριο;

** Δεν υπολογίζεται ο Ντάγκλας Αουγκούστο από τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ λόγω νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Πιέζει την ομάδα για να τον αφήσουν να γυρίσει στην Βραζιλία. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Κορίνθιανς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να τι έκανε ο Πασχαλάκης και εξόργισε τους οπαδούς - Δεύτερο "χοντρό" επεισόδιο - Ποιος τον έσωσε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags