Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερές ατάκες Χιμένεθ μετά τον Απόλλωνα - "Ήμουν δειλός..."! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-09 19:26:00

Τρομερές ατάκες Χιμένεθ μετά τον Απόλλωνα - "Ήμουν δειλός..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Χιμένεθ μετά τον Απόλλωνα - "Ήμουν δειλός..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ένα λόγο να μην αισθάνεται καλά για τον εαυτό του μετά το παιχνίδι, κάτι που ομολόγησε.

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ότι είναι θυμωμένος με τον εαυτό του για τη διαχείριση που έκανε στη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, επειδή άργησε και δεν πρόλαβε να περάσει στο ματς ως αλλαγές τους νεαρούς Κοσίδη και Χριστόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο ΑΕΚ TV:

«Είμαι θυμωμένος, ήμουν δειλός να μην βάλω νωρίτερα τους Χριστόπουλο και Κοσίδη. Ήθελα να τους δώσω αυτή την ευκαιρία γιατί το παλεύουν και επειδή τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Καρίμ είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους».

Για τους τραυματίες και το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν: «Το κλειδί είναι να μην χάσουμε κανέναν και γι' αυτό βγάλαμε τον Μάνταλο. Κυρίως πρέπει να δούμε πως θα επιστρέψουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που έχουν απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γίνεται καταπληκτική δουλειά στον τομέα της αποκατάστασης, αλλά πρέπει να δούμε και σε τι επίπεδο θα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι ανταγωνιστικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags