Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ο Χοσέ Χολέμπας αποτελούσε τη Νο1 εναλλακτική του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και ξεμείνει.

Τότε έμοιαζε αδιανόητο αλλά να που τώρα δεν είναι και τόσο αφού μετά τον Αβραάμ τραυματίστηκε και ο Σεμέδο ενώ ενόχληση στη μέση έχει και ο Μπα. Μέχρι πρότινος λοιπόν ήταν όντως το Νο1 plan b ο Ελληνογερμανός αφού και αριστεροπόδαρος είναι και αλτικός είναι και γρήγορος είναι. 

Ωστόσο σε δοκιμές που έγιναν στο Ρέντη ο Πορτογάλος προπονητής διαπίστωσε ότι η... εναλλακτική της εναλλακτικής, ο Γιαν Εμβιλά, είναι πιο αξιόπιστος και πιο σταθερός. Γι' αυτό και στην παρούσα φάση ο Χολέμπας έχει υποχωρήσει και προηγείται ο Εμβιλά. Ο Γάλλος εξελίσσεται σε πολυεργαλείο, καθώς εκτός από τον πιο σταθερό στη μεσαία γραμμή, ήρθε η ώρα να κλείσει και μία ακόμα τρύπα.  

Παρεμπιπτόντως, εκτός από διπλή θεραπεία, έκανε ένεση την Τρίτη ο Ουσεϊνού Μπα για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του να παίξει, 100% σίγουρο δεν είναι. Μπήκε στην αποστολή και το θέλει πάρα πολύ, τόσο για να βοηθήσει την ομάδα του που έχει σημαντικές απουσίες στα στόπερ όσο και για τον ίδιο. Έχει δώσει… υπόσχεση πως θα προλάβει και κάνει τα πάντα για αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κρίσιμη απόφαση Αγγελόπουλων - Φήμες για κορυφαίο προπονητή - Έκπληξη με Σπανούλη!