Facebook Pixel Superleague: "Άγριο σκηνικό" σε TOP ελληνική ομάδα - Όρμησε σε συμπαίκτη του ο αρχηγός - Χαμός με τον κόουτς!
| 2021-03-11 15:25:00

"Άγριο σκηνικό" σε TOP ελληνική ομάδα - Όρμησε σε συμπαίκτη του ο αρχηγός - Χαμός με τον κόουτς!

Οι Μιχείες
"Άγριο σκηνικό" σε TOP ελληνική ομάδα - Όρμησε σε συμπαίκτη του ο αρχηγός - Χαμός με τον κόουτς!

"Μπουρλότο" στα αποδυτήρια και παραλίγο… ξύλο. Απίθανα σκηνικά με συνεργάτη του προπονητή, να τον «κράζει» και παίκτη να κάνει τον τραυματία. Το απόγευμα όμως, όταν συμπαίκτης του βγήκε νοκ άουτ και μπήκε αποστολή έγινε ξαφνικά περδίκι αφού πλέον θα έπαιζε και βασικός στο επόμενο παιχνίδι.

Superleague: Συνέβη σε αγώνα που έγινε μέσα στον Μάρτιο. Στα αποδυτήρια μεγάλης ομάδας και συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει...μπαρούτι και την γκρίνια να έχει κτυπήσει κόκκινο.

Ο αρχηγός που τυγχάνει και Έλληνας δεν άντεξε κάποια στιγμή τα... παράπονα και τις κατηγορίες ξένου συμπαίκτη του (από τους θεωρούμενους σταρ της ομάδας), για τις ευθύνες σχετικά με το αποτέλεσμα και των πως έπαιζε η ομάδα και... ξέφυγε. Του επιτέθηκε όχι μόνο φραστικά αλλά φέρεται να τον έπιασε κι από την φανέλα (κατά άλλες μαρτυρίες από τον...λαιμό, σηκώνοντας τον σχεδόν στον αέρα)!

Μάλιστα το ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ του αρχηγού (που έπαιζε σε εκείνο το ματς, δεν ήταν δηλαδή εκτός), ήταν τόσο... βροντώδες/μεγαλοπρεπές/απειλητικό, όσο χρειαζόταν για να γίνει πειστικός! Το αξιοσημείωτο είναι πως το περιστατικό/συμβάν δεν διέρρευσε, παρότι τα αποδυτήρια της εν λογω ομάδας δεν φημίζονται για τα...στεγανά της (μάλλον για τις... τρύπες τους). Εκτός κι αν πρόκειται βέβαια για τον τεχνικό της ομάδας, εκεί που η διαρροή παντρεύεται συνήθως/εσχάτως με τον... βερμπαλισμό. Και σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που κατά γενική ομολογία  είναι χωρισμένοι σε Έλληνες, σε Λάτιν και σε παραπονούμενους!

Μιλάμε για την ίδια ομάδα που παίκτης εκτός αποστολής το πρωί παραπονείται σε μέλος του τεχνικού τημ πως νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και επικαλείται γιατρό/φυσικοθεραπευτή για να γλιτώσει την ατομική προπόνηση και το απόγευμα όταν συμπαίκτης του βγήκε νοκ άουτ και μπήκε αποστολή έγινε ξαφνικά περδίκι αφού πλέον μάλλον θα έπαιζε και βασικός την επομένη. Και όλα αυτά χωρίς να ενημερώνεται καν από τον... συνεργάτη του ο κόουτς! Για την νοοτροπία και την συμπεριφορά...

Ή που άλλος συνεργάτης του (ίδιου) προπονητή σχολίαζε αρνητικά  προς γκρούπ παικτών τις οδηγίες/εντολές του για συγκεκριμένες ασκήσεις και τους έλεγε να τις κάνουν όταν κοιτούσε γα να μην τους φωνάξει αλλά μετά έκανε τα... στραβά μάτια και τους κάλυπτε!!

Και μιλάμε για μια ομάδα που ο κόουτς  όταν πήγε είχε πάθει σοκ μεταξύ άλλων γιατί οι κίπερ της δεν μπορούσαν να στείλουν/φτάσουν ...αξιοπρεπώς την μπάλα με βολέ πάνω απο την σέντρα αφού δούλευαν μόνο στις πάσες με μπιλντ απ απο τον πορτιέρε. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρω...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλάκης για άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ντόμινο πορτιέρε στη Big5 - Έκπληξη με ταλεντάρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags