Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρσεναλ: "Πλασματικό σκορ με Άρσεναλ - Καλά κάνει και βάζει τον Σα, αλλά… - Εκεί πονάει ο Ολυμπιακός"
| 2021-03-12 18:00:00

"Πλασματικό σκορ με Άρσεναλ - Σωστή η απόφαση Μαρτίνς για Σα, αλλά… - Εκεί πονάει ο Ολυμπιακός"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Πλασματικό σκορ με Άρσεναλ - Σωστή η απόφαση Μαρτίνς για Σα, αλλά… - Εκεί πονάει ο Ολυμπιακός"

ΤΙ συμβαίνει με τον Πορτογάλο πορτιέρε και γιατί φταίει για δύο γκολ. Ο βετεράνος τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων, Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο Sportdog για το Ολυμπιακός – Άρσεναλ.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι των “16” του Europa League και οι ελπίδες πρόκρισης ψαλιδίστηκαν πάρα πολύ. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση αλλά σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κελεσίδη η ομάδα του Πειραιά πρέπει να παλέψει στη ρεβάνς!

Ο βετεράνος τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων μίλησε στο Sportdog όπου χαρακτήρισε πλασματικό το σκορ του αγώνα. Ο άσος του παρελθόντος στάθηκε στο 1-2, για το οποίο υπάρχουν φωνές, ότι έγινε φάουλ στον Εμβιλά, ενώ όσον αφορά τις ευθύνες για μία ακόμα φορά του Σα, υποστήριξε, ότι αν συνεχίσει έτσι θα χάσει τη θέση του. Παράλληλα επεσήμανε, ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν στην άμυνα και δεν θεωρεί λάθος του Μαρτίνς την επιλογή Βαλμπουενά αντί Φορτούνη. Διαβάστε τη συνέντευκη που παραχώρησε:

Συμφωνείτε με την επιλογή του Μαρτίνς να ξεκινήσει τον Βαλμπουενά έναντι του φορμαρισμένου Φορτούνη;

«Ο Βαλμπουενά έχει δείξει, ότι όταν παίζει καλά είναι χρήσιμος για τον Ολυμπιακό. Ή ο Γάλλος παίζει ή ο Φορτούνης είναι θέμα του προπονητή και καλά κάνει. Εγώ δεν στέκομαι εκεί. Στην άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Δεν έπαιζε στο κέντρο ο στυλοβάτης Εμβιλά και η μεσαία γραμμή με μόνο τον Καμαρά αποδυναμώθηκε. Είδατε στο τρίτο γκολ μπήκε ο Ελνένι κατά μέτωπο και το κέντρο δεν τον έκοψε».

Υπάρχει η άποψη που λέει, ότι θα μπορούσε να βάλει Χολέμπας στα στόπερ, ώστε να μη χάσει ο Εμβιλά τη θέση στο κέντρο. Γιατί δεν είδε αυτή τη λύση;

«Δεν θα τον κρίνουμε. Δεν θα τον καταδικάσουμε. Είτε έβαλε τον έναν και τον άλλον. Ο προπονητής ρισκάρει. Άλλοτε του βγαίνει και άλλοτε όχι. Σχολιάζουμε τι είδαμε και τι έγινε».

Ο Σα παρότι παρότι κάνει κορυφαία απόκρουση στην αρχή του αγώνα και παίρνει ψυχολογία, φέρει βαριά ευθύνη στο 1-0. Πως το εξηγείτε αυτό;

«Δεν περνάει καλό φεγγάρι στον Ολυμπιακό. Η μπάλα πήρε κάποια φάλτσα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί αυτήν την κατάσταση. Έπρεπε να βάλει πιο σωστά τα χέρια του. Αυτήν την περίοδο έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό ή είναι ντεφορμέ. Και στο τρίτο γκολ, για μένα, αν έκανε ένα βήμα θα την έβγαζε τη φάση. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όμως, ότι προσφέρει πολλά. Πιστεύω, ότι ο Μαρτίνς καλά κάνει και τον χρησιμοποιεί για να επανέλθει. Το θέμα είναι όμως, ότι αυτό στοιχίζει στην ομάδα. Σίγουρα κάποια στιγμή, αν συνεχιστεί αυτό, θα τον βγάλει για να τον ξεκουράσει. Δεν αμφιβάλλω για την αξία του».

Πολλοί στέκονται στη χαμένη φάση του Μασούρα που προτίμησε να τελειώσει μόνος του αντί να πασάρει στον Ελ Αραμπί που είχε μπροστά του κενή εστία. Πόσο καταλυτική είναι αυτή η φάση;

«Από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε, το δεύτερο γκολ εμείς το δικαιούμασταν. Εκεί αν έκανε την πάσα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί και η Άρσεναλ δεν έκανε μεγάλες ευκαιρίες. Από λάθη του Ολυμπιακού έκανε γκολ. Στο δεύτερο γκολ υπάρχει των Άγγλων υπάρχει φάουλ. Γι'αυτό λέω, ότι το σκορ είναι πλασματικό».

Πως κρίνετε τη διαιτησία;

«Η διαιτησία δεν ήταν αυτή που πρέπει. Το 1-2 είναι ξεκάθαρο φάουλ, γιατί βάζει αγκώνα».

Η αίσθησή σας για τη ρεβάνς; Θεωρείτε, ότι όλα τελείωσαν;

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι πολύ δύσκολη η υπόθεση. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να λες ποτέ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει εκεί να πολεμήσει και ό,τι βγει».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Μαρτίνς - Πέτα τον αμέσως εκτός ενδεκάδας - Ολυμπιακός… όπως Άρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags