Facebook Pixel Στον… αέρα TOP Σουπερλιγκάτος κόουτς - Αυτοί "παίζουν" για τον πάγκο - Πήγε σπίτι του ο πρόεδρος!
| 2021-03-13 19:10:00

Στον… αέρα TOP Σουπερλιγκάτος κόουτς - Αυτοί "παίζουν" για τον πάγκο - Πήγε σπίτι του ο πρόεδρος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον… αέρα TOP Σουπερλιγκάτος κόουτς - Αυτοί "παίζουν" για τον πάγκο - Πήγε σπίτι του ο πρόεδρος!

Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά όχι… τελειωμένος. Το θέμα αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ, που προσπαθεί να γυρίσει το κλίμα. Πάντως ήδη υπάρχουν δύο ονόματα για πιθανοί διάδοχοί του.

Η νίκη της ΑΕΚ με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση έφερε χαμόγελα μεν, δεν απομάκρυνε όμως τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ειδικά όταν τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα για υποψήφιους αντικαταστάτες.

Μίλαν Ράσταβατς και Αργύρης Γιαννίκης είναι περιπτώσεις που δεν περνούν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των πάγκων στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότεροι έχουν δείξει έργο και κατατάσσονται στους κορυφαίους τεχνικούς της φετινής Superleague μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Άκη Μάντζιο. Ο μεν Σέρβος έχει τον Αστέρα 5ο με 42 βαθμούς, ο δε συμπατριώτης μας έχει τον ΠΑΣ 8ο με 28.

Στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής όμως o Χιμένεθ έδειξε, ότι μπορεί να γυρίσει το έργο. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός κατάφερει να διαχειριστεί την λαβωμένη από τις (9) απουσίες ομάδα του, να κάνει ορθολογικές επιλογές στο στήσιμο της ενδεκάδας και να πάρει τη νίκη απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Παράσχου.

Επανέφερε τον Σβάρνα στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας. Εμπιστεύτηκε τον Όλεγκ Ντατσένκο στο δεξί άκρο, για την κάλυψη του οποίου αποκτήθηκε ο Ουκρανός αμυντικός τον Ιανουάριο. Και ξεκίνησε τον Αλμπάνη στο αριστερό φτερό, με τον Έλληνα εξτρέμ να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Θα πείτε, ότι δεν είχε και άλλες επιλογές ο Μανόλο, λόγω των προβλημάτων. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ εμφάνισε μία απροσδόκητα καλή εικόνα, η οποία αν συνεχιστεί, τότε οι πιθανότητες παραμονής του Χιμένεθ θα αυξηθούν.

Ειδικά αν η ΑΕΚ μείνει εντός στόχων, διεκδικήσει το Κύπελλο και κάνει πορεία στα πλέι οφ. Εξάλλου το θετικό κλίμα που βγήκε από την πρόσφατη συζήτηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο σπίτι του Ισπανού, δείχνει, ότι υπάρχει διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "χτύπημα" Μελισσανίδη - Τα... σκάει για δύο βασικούς στην ΑΕΚ - Απίστευτο ποιος έκανε το... κονέ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags