Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι μετράει αντίστροφα για να τελειώσει από τον Παναθηναϊκό. Ακόμη κι αν κλείσει αξιοπρεπώς τη σεζόν και τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ο Ρουμάνος τεχνικός είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου στην άκρη του «πράσινου» πάγκου. Ωστόσο η... μπάλα στο «τριφύλλι» δεν θα πάρει μόνο τον προπονητή, αλλά και αρκετούς παίκτες μαζί.

Του Χρήστου Δημόπουλου

Στον Γιάννη Αλαφούζο δεν του... κάθεται καλά, ότι οι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν τόσο έντονα τον Μπόλονι και τώρα που εκείνος (είναι να) φεύγει, θα τους γίνει το χατίρι. Για να το πούμε ξεκάθαρα, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι πρωτοκλασάτοι και ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές θα έχουν κι εκείνοι, προσεχώς, τις επιπτώσεις τους.

Το πρώτο μήνυμα, πάντως, δόθηκε. Αποδέκτης ήταν ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ αποκλείστηκε από την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Θυμίζουμε, ότι ο πρώην άσος της Τβέντε πραγματοποιεί μέτρια σεζόν με μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ. Τελευταίο του μεγάλο σφάλμα ήταν αυτό στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ένα αβίαστο λάθος του στη μεσαία γραμμή έφερε το γκολ της νίκης για τους Ηπειρώτες.

Ο Αϊτόρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό έπειτα από προσωπική επιμονή του Τσάβι Ρόκα, έχοντας μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Για την ακρίβεια, ο 25χρονος Καταλανός απολαμβάνει καθαρές απολαβές περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο!

Ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό του ενόψει ΠΑΟΚ, ο Αϊτόρ μόνο εξασφαλισμένο δεν έχει το μέλλον του στην Ελλάδα. Ωστόσο αν ο Παναθηναϊκός θέλει να απαλλαχθεί από εκείνον, τότε θα πρέπει να βρει τρόπο να τον παραχωρήσει. Διότι με συμβόλαιο για 2 χρόνια ακόμα και με τέτοιες υψηλές απολαβές, δύσκολα το κουνάει από το Κορωπί. Τα ίδια δεν τραβούν οι «πράσινοι» και με τον Μπεκ; Να μία περίπλοκη «εξίσωση» για τον Πιερ Ντρεοσί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Γκιλιέρμε λόγω Άρσεναλ - Έξαλλος με Κάναντι ο Σπανός - "Πάγωσε" τις υπογραφές ο Αλαφούζος