Facebook Pixel Νοτιά ακούνε και Νοτιά δεν βλέπουνε...
| 2011-11-12 21:39:00

Νοτιά ακούνε και Νοτιά δεν βλέπουνε...

Νοτιά ακούνε και Νοτιά δεν βλέπουνε...

Προς νέα αναβολή οδεύει η Γενική Συνέλευση της Τρίτης στην ΑΕΚ, λόγω μη άφιξης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Νίκου Νοτιά.

Για Νοτιά συζητάνε στην ΠΑΕ και Νοτιά δεν ακούνε (κατά συνέπεια δεν βλέπουν κιόλας). Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μετόχων είχε αρχικά οριστεί την 1η Νοέμβρη, όμως ήταν δεδομένο ότι θα αναβληθεί, με την αιτιολογία πως αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς προκειμένου να παραστεί και ο ίδιος σε μία τόσο σημαντική για το μέλλον της εταιρίας Γ.Σ. Επόμενη ημερομηνία που είχε δοθεί ήταν η 15η Νοέμβρη, όμως εξ αρχής ο Σταύρος Αδαμίδης είχε προαναγγείλει την αναβολή και αυτής, αφού η άφιξη του μεγαλομετόχου στη χώρα μας υπολογιζόταν στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Έτσι έδωσαν και τρίτη εναλλακτική ημερομηνία, που είναι η 29η Νοεμβρίου, με τη σιγουριά πως ο Νοτιάς θα έχει έρθει στην Ελλάδα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα στελέχη της ΠΑΕ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ενημερωθούν επισήμως από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, για την ακριβή ημερομηνία άφιξής του και κατά κάποιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πάμε και σε τρίτη αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, που θα μετατεθεί για τον Δεκέμβρη. Ωστόσο, όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με τις επαφές που έχει η διοίκηση, με τους υποψήφιους επενδυτές.

Δεν αποκλείεται αν δρομολογηθεί κάτι ουσιαστικό με μία ή περισσότερες εξ αυτών, εταιρίες, ο Νοτιάς να δώσει και συγκεκριμένη ημέρα άφιξης. Άλλωστε, από τη στιγμή που συγκεκριμένο πλάνο για την επόμενη μέρα, δεν έχει ούτε ο ίδιος, η προσπάθειά του για το... reunion, δείχνει να πέφτει στο κενό, η παρουσία του στην Ελλάδα, με τα τωρινά δεδομένα, δεν έχει κάποια ουσιαστική σημασία.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags