Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επαφή ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, εκεί θα υπογράψει!
| 2021-03-20 22:27:00

Επαφή ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, εκεί θα υπογράψει - Ραντεβού για μεταγραφάρα στο Λιμάνι - "Σκούπα" Μπόλονι!

Του Αδέσποτου
Επαφή ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, εκεί θα υπογράψει - Ραντεβού για μεταγραφάρα στο Λιμάνι - "Σκούπα" Μπόλονι!

Γιατί δεν πάει στην ΑΕΚ, η γκρίνια για Φορτούνη και το κορυφαίο ραντεβού που έγινε πριν λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό. Σούπερ παρασκήνια από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog στον Alpha 9.89!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Γιατί είναι είναι απίθανο να έρθει ο Λουτσέσκου στην ΑΕΚ; Πού θα πάει ο Ρουμάνος και τί παίζει με Καμαρά-Ραϊόλα. Απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα έδωσαν οι «Αδέσποτοι».

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την εκπομπή του Σαββάτου:

*** Η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια για Ράσταβατς και Λουτσέσκου. Ειδικά για την περίπτωση του Ρουμάνου είναι εντελώς απίθανο να γίνει, γιατί έχει πεί πάρα πολλά σε βάρος της ΑΕΚ, τα οποία δεν μαζεύονται, ό,τι και να κάνει ο Μελισσανίδης. Έγινε κακός με λίγα λόγια μετά το πρωτάθλημα του 2018. Επίσης δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για Λουτσέσκου. Το συνέδεσαν στη Ρουμανία λόγω της προσθήκης του Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ.

Αντίθετα βολιδοσκόπηση έκανε ο ΠΑΟΚ! Αλλά εκεί για να γίνει οτιδήποτε, πρέπει να τον πάρει τηλέφωνο ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν τον έχει πάρει και ούτε πρόκειται. Σημειωτέον, ότι αν χάσει την Κυριακή η Φενέρ από τη Μπεσίκτας, επόμενος προπονητής της θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

*** Με ρωτούνε φίλοι της εκπομπής σε ποιον μανατζερικό... σταύλο είναι ο Μαντί Καμαρά. Γιατί γράφτηκε ότι ο Ραϊόλα, αυτός ο τεράστιος παίκτης στο χώρο στην παγκόσμια μανατζερική πιάτσα του ποδοσφαίρου ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με Καμαρά. Ο τελευταίος ανήκει στην εταιρεία του Πιερ Ισά, ο οποίος μετά τη θέση που είχε στον Ολυμπιακό, πλέον είναι ατζέντης και συνεργάζεται με την ομάδα του Πειραιά.

Δεν είμαι σίγουρο, ότι ο Καμαρά είναι στην εταιρεία του Ραϊόλα. Άλλωστε και ο Πιερ Ισά διευκρίνισε, ότι ο Καμαρά ακόμα εκπροσωπείται από την εταιρεία του. Δεν αποκλείω όμως να έχει κάνει συμφωνία ο παίκτης με τον Ραϊόλα για συγκεκριμένες ομάδες σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Αυτό δεν εκπαραθυρώνει τον Ισά...

Τονίζω όμως, ότι ο Ολυμπιακός, σε τέτοια θέματα, φροντίζει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε τέτοια θέματα. Φροντίζει ο ίδιος να κλείνει τις συμφωνίες με τις ομάδες. Ήταν καθοριστική, για παράδειγμα, η συμβολή του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Άσχεται αν ο τελευταίος εκπροσωπείται από έναν κορυφαίο μάνατζερ, τον Πασχάλη Τουντούρη.

*** Υπάρχει γκρίνια για Φορτούνη μετά τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη! Είναι φορμαρισμένος, αλλά δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσης που είχαμε στο μυαλό μας. Εγώ θα πω, ότι αυτό συνέβη συγκυριακά, γιατί ο Φορτούνης έδειξε διάθεση στο Λονδίνο. Άσχετα αν δεν του βγήκαν κάποια πράγματα. Απαιτείται επίσης να επισημάνω, ότι τον Φορτούνη τον θέλει η Γαλατά.

*** Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό το έχω ξαναπεί. Ο Λάζλο Μπόλονι δέχεται πόλεμο εκ των έσω. Θεωρώ, ότι αν ο Ρουμάνος βγάλει τον Παναθηναϊκό Ευρώπη τότε θα μείνει. Αν κερδίσει αυτήν τη μάχη, τότε ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του και του χρόνου στον πράσινο πάγκο. Και αν μείνει θα γίνει επιχείρηση σκούπα.

Επίσης θέλω να πω, ότι πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο ενεργός. Βγάζει μία δυναμική. Είναι εμφανές αυτό το πράγμα. Γι'αυτό πήρε πίσω τον Νικόλα Βασιλαρά, ο οποίος έχει γκελ στον οπαδό του Παναθηναϊκού.

*** Καλά κάνει η ΑΕΚ και κρατά τον Μάνταλο δίνοντάς του συμβόλαιο ζωής. Ωστόσο για να πάρεις ξανά πρωτάθλημα, ένας Μάνταλος δεν φτάνει. Χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης τύπου Φορτούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπουδαίος ο Σωκράτης, αλλά ο Σεμέδο έχει την φινέτσα - "Καψούρα" στην Τουρκία για τον Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags