Κώστας Τσιμίκας – Ολυμπιακός: Η καριέρα του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε ο Έλληνας άσος, ο οποίος δεν βρίσκει θέση στα αγωνιστικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Επί της ουσίας, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει μπει στον... πάγο από τον Γερμανό τεχνικό εδώ και αρκετό καιρό, ενώ οι Άγγλοι γράφουν πως ο Κλοπ δεν πείθεται από όσα του έχει δείξει ο Τσιμίκας στις προπονήσεις και δεν τον εμπιστεύεται.

Πηγαίνοντας από τον Ολυμπιακό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη, ο "Τσίμι" γνώριζε πως δεν ήταν δυνατόν να γίνει αμέσως βασικός, καθώς ο απαιτητικός Κλοπ σπανίως ρίχνει αμέσως στα... βαθιά τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της Λίβερπουλ. Σίγουρα όμως περίμενε κάτι καλύτερο από μόλις 6 συμμετοχές που μεταφράζονται σε 225 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, κι ενώ η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της.

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα σχετικά με το μέλλον του Τσιμίκα και το αν η νέα αγωνιστική χρονιά θα τον βρει στο Άνφιλντ ή κάπου αλλού. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά θα πρέπει να δείξει περισσότερα προκειμένου να πείσει τον Γιούργκεν Κλοπ για την αξία του.

Όσο πάντως το στάτους του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν ανεβαίνει πάνω από αυτό της "ρεζέρβας" του Άντριου Ρόμπερτσον, τόσο θα "γεννώνται" σενάρια για τον διεθνή Έλληνα άσο. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν μπορέσει να αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο στη Λίβερπουλ, υπάρχουν ουκ ολίγες ομάδες στην Ευρώπη, για τις οποίες ο Τσιμίκας θα αποτελούσε πολυτέλεια. Ο "Τσίμι" ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα στα ρεπορτάζ της Γαλατασαράι, αν και η προοπτική να πάει ως δανεικός στην ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άρσεναλ "εκτόξευσε" τον Μαρτίνς - Έκανε "κλικ" σε κορυφαίες ομάδες - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!