ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Η Ένωση δεν κατάφερε  σε καμία στιγμή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να χάσει με 3-1 και να δει τους αντιπάλους της να τους προσπερνούν στη βαθμολογία. Στις δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στα αμυντικά προβλήματα των "κιτρινόμαυρων", τονίζοντας ότι "αυτοκτόνησαν", ενώ είπε ότι από το κέντρο και μπροστά η ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Για το ματς και την ήττα στην Τούμπα:"Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ".

Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο είπε: "Είναι… τακτική αυτό!" (γέλια). 

Για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ είπε: "Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι και δεν έχει καμία σημασία αν λειτούργησαν κάποιες συνεργασίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών".