Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χουάνκαρ: Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Κι άλλος βασικός εκτός - Τρελάθηκε ο Μπόλονι
| 2021-03-26 17:26:00

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Κι άλλος βασικός εκτός - Τρελάθηκε ο Μπόλονι

Sportdog Team
Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Κι άλλος βασικός εκτός - Τρελάθηκε ο Μπόλονι

Ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι των Πρασίνων τέθηκε... νοκ άουτ

Παναθηναϊκός - Χουάνκαρ: Δεν είναι πλέον πρωτότυπο να μιλάμε για τραυματισμούς στο "Τριφύλλι". Έτσι για να μην χαλάσει το... σερί αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ισπανού στην προπόνηση της Παρασκευής (26/3) να τεθεί εκτός, λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο και ακολούθησε θεραπεία. Το πρόβλημα προέκυψε από μια δυνατή γονατιά που δέχθηκε την Πέμπτη (25/3), όμως οι πάντες θεωρούν ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία εν όψει ΠΑΟΚ (4/4). 

Το πρόγραμμα της προπόνησης για την Παρασκευή (26/3) ήταν πιο χαλαρό, μιας και το Σάββατο θα υπάρξει εσωτερικό διπλό με την συμμετοχή παικτών και από την Κ-19. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση και ακολούθησε παιχνίδι τακτικής. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Ιωαννίδης, Νίκος Χριστογεώργος που επέστρεψαν από την Εθνική U21 και ακολούθησαν αποθεραπεία, όπως και οι Φραν Βέλεθ, Γιουνούς Σανκαρέ, Σεχ Νιάς που έκαναν θεραπεία.Παράλληλα οι Μαουρίσιο και Κουρμπέλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Με δεδομένη και την απουσία από τις προπονήσεις του Χουάνκαρ γίνεται κατανοητό ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κάτι παραπάνω από... μισός την προετοιμασία του εν όψει συνέχειας των Play Off.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags