Facebook Pixel ΕΠΟ - Ολυμπιακός: Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία Σαββίδη-Τίγρη - Ραντεβού Μαρινάκη με TOP άσο - Σκάει μεγάλη πώληση
| 2021-03-27 22:30:00

Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία Σαββίδη-Τίγρη - Ραντεβού Μαρινάκη με TOP άσο - Σκάει μεγάλη πώληση

Του Αδέσποτου
Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία Σαββίδη-Τίγρη - Ραντεβού Μαρινάκη με TOP άσο - Σκάει μεγάλη πώληση

Με ποιον συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και ποιος θα φύγει; Γιατί δεν παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΕΠΟ και η μεγάλη... ήττα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog στον Alpha 9.89!

ΕΠΟ - Ολυμπιακός: Παρασκήνια από τις εκλογές της ΕΠΟ και μία καυτή υπόθεση στον Ολυμπιακό ακούστηκαν στους «Αδέσποτους».

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio, Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια του Σαββάτου:

**Εποχή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ! Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς θα σχολιάσω εγώ. Γιατί; Κυβέρνηση-Αυγενάκης έβαλαν τον δικό τους πρόεδρο. Μελισσανίδης και Σαββίδης έβαλαν όμως τη δική τους επιτροπή. Και όσοι γνωρίζουν από αυτά ξέρουν ότι, η εκτελεστική επιτροπή κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατέβηκαν υποψήφιοι οι διεθνείς του 2004 με την προσθήκη του Ανατολάκη και όλοι μαζί συγκέντρωσαν 54 ψήφους, όταν ο πρώτος, ο Αντωνίου πήρε 63 και ο δεύτερος, ο Δημήτριου πήρε 59.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν προδιαγεγραμμένο. Γιατί μέχρι χθες από τις 55 Ενώσεις Μελισσανίδης και Σαββίδης είχαν δικές τους 45 Ενώσεις. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του με Μητσοτάκη-Αυγενάκη.

Ήταν μία ξεκάθαρη επίδειξη ισχύος από Μελισσανίδη-Σαββίδη. Και τώρα περιμένουμε να δούμε. Ο Ζαγοράκης θα είναι αιχμάλωτος της εκτελεστικής επιτροπής των 11; Γιατί στην ουσία η ΕΠΟ δεν άλλαξε χέρια.

Επίσης υπάρχει ο αστικός μύθος που λέει, ότι όταν οι Πόντιοι σύμμαχοι ξεκίνησαν την εξυγίανση είχαν συμφωνήσει, ότι ο πρώτος πρόεδρος θα είναι του Σαββίδη (έβαλε τον Γραμμένο) και ο δεύτερος θα είναι του Μελισσανίδη. Ε ο Τίγρης δέχτηκε τον Ζαγοράκη.

Δεν ξέρω αν ο Ζαγόρ επιβληθεί με τη λάμψη του. Δεν θα έχει τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του. Οφείλουμε να πούμε, ότι η ΕΠΟ είτε μας αρέσει είτε όχι, ελέγχεται από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπως παλαιότερα από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Από τους 11 που απαρτίζουν τη νέα εκτελεστική επιτροπή που θα διοικήσει. δεν υπάρχει ούτε μισός που να πρόσκειται σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.,

Εκτιμώ, ότι ο Ζαγοράκης θα γινόταν Σεϊταρίδης που απέσυρε την υποψηφιότητά του μια μέρα πριν τις εκλογές. Ο Ζαγόρ όμως δεν μπορούσε τώρα που ξαναγύρισε στο μαντρί της ΝΔ και έδωσε τον λόγο του στον Μητσοτάκη. Θα είχε πρόβλημα αν έκανε πισωγύρισμα.

** Με ρωτούν φίλοι τί γίνεται με το θέμα της ανανέωσης του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος έχει μιλήσει απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μαρτίνς τον θέλει άλλον ένα ακόμα χρόνο. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι, ότι ο Βαλμπουενά εμφανίζεται ότι ανήκει στο γραφείο του Πιέρ Ισά, ο οποίος έλειπε από αυτήν τη συζήτηση.

Υπενθυμίζεται το θέμα που δημιουργήθηκε με το φλερτ Καμαρά-Ραϊόλα και το ξεκαθάρισμα του Ισά, ότι ο παίκτης ανήκει στο γραφείο του.

Ο Ισά διατηρεί καλές σχέσεις με Μοντεστό και Καρεμπέ. Τον Βαλμπουενά τον είχε προτείνει στον Ολυμπιακό ο Ανιγκό. Όταν ήρθε στο λιμάνι προτίμησε τις μανατζερικές υπηρεσίες του Ισά. Στο τέλος θεωρώ, ότι η μεγάλη πώληση του καλοκαιριού θα είναι ο Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χοντρό παιχνίδι" με Λιβάγια και Ολυμπιακό! Κίνηση που θα εξοργίσει την ΑΕΚ - Περιμένει... Βαλβέρδε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags