Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με πρώην κόουτς της ΑΕΚ μιλάει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη συμφωνία ο Μαρινάκης - Έκπληξη Ζαγοράκη!
| 2021-03-29 11:30:00

Με πρώην κόουτς της ΑΕΚ μιλάει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη συμφωνία ο Μαρινάκης - Έκπληξη Ζαγοράκη!

Του Αδέσποτου
Με πρώην κόουτς της ΑΕΚ μιλάει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη συμφωνία ο Μαρινάκης - Έκπληξη Ζαγοράκη!

Ο... διάδοχος του Γκαρσία και το νέο όνομα για την Εθνική. Ποια υπόθεση έκλεισε με... συνοπτικές διαδικασίες το "αφεντικό" του Ολυμπιακού και γιατί η συμφωνία του με κορυφαίο άσο δεν είναι μόνο για έναν χρόνο.

 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ένα φοβερό παρασκήνιο για τον προπονητή στον ΠΑΟΚ και μία είδηση για τον Ολυμπιακό ακούστηκαν μεταξύ άλλων στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr, οι «Αδέσποτοι» την Κυριακή το απόγευμα!

Μη ξεχνάτε, ότι η αγαπημένη σας εκπομπή άλλαξε ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio 98.9, Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Κυριακής από τους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια:

** Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εθνικές ομάδες. Όχι μόνο στην Ανδρών, αλλά σε όλα τα κλιμάκια. Εξελίξεις λοιπόν θα υπάρχουν σύντομα στην Ελπίδων, όπου ο Γιάννης Γκούμας (ασχέτως αν φύγει τελικά ή όχι για άλλη ομάδα στο εξωτερικό) έχει… καεί και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει. Για διάδοχός του ακούγεται εντόνως το όνομα του Νίκου Νιόπλια, που έχει πάει στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι, με στόχο να τον κρατήσει στην κατηγορία. Κάποιοι σύμβουλοι στην ΕΠΟ θέλουν και τον Τραϊνό Δέλλα, αλλά είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Για να πειστεί ο «Τράι» θα πρέπει να δει ότι υπάρχει οργάνωση, πρόγραμμα και προοπτική σε λίγα χρόνια από την Ελπίδων να ανέβει στην Ανδρών.

** Στην Κύπρο επιμένουν πως ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλάει με τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι, εάν θα φύγει ο Πάμπλο Γκαρσία τελικά και εάν θα υπάρξει όντως θέμα με τον Γεωργιανό, όμως εάν γίνει, δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα. Ο Τιμούρ έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια, είναι από τη Γεωργία και είναι ένας προπονητής που βρίσκεται μέσα στα νέα δεδομένα (οικονομικά) του ΠΑΟΚ.

** Έχει επέλθει η συμφωνία στον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο με τον Βαλμπουενά, για έναν χρόνο. Είναι θέμα χρόνου ίσως και ημερών να ανακοινωθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γάλλος να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι και μετά τον δούμε σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ. Ο έμπειρος άσος πρώτα μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς, για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα τη επόμενη σεζόν και μετά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς μεσολάβηση ατζέντη. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και θα υπάρξει μάλιστα και κάποια μείωση αποδοχών, σε σχέση με το τωρινό συμβόλαιο. Μικρό… κούρεμα!  

** Στον Παναθηναϊκό μπορεί να πανηγυρίζουν για την εξέλιξη του Αλεξανδρόπουλου, που κλήθηκε και στην Εθνική, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι… συγκυριακό πρότζεκτ. Δεν υπήρχε κάποιο πλάνο και απλά έπαιξε λόγω «ανάγκης» φέτος στο Τριφύλλι. Συγκυριακή ήταν βέβαια και η εξέλιξη του εκτός γηπέδων, καθώς άλλαξε μανατζερική στέγη χωρίς να το θέλει και τελικά θα ωφεληθεί. Ο μικρός ήταν στον Ίλια Ίβιτς, αλλά όταν ανέλαβε πόστο στην ΑΕΚ μοίρασε το πελατολόγιό του και ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε από το πουθενά σε έναν από τους πιο… hot ατζέντηδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Πασχάλη Τουντούρη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει κάνει τη μεγάλη δουλειά με τη μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ενώ στο πελατολόγιο του έχει μεταξύ άλλων και τους Τάσο Δουβίκα και Τάσο Χατζηγιοβάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Φέρνει παιχταρά που αποθέωσε η Τούμπα - Θα τρελαθουν στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags