Ολυμπιακός: Ήταν 10 Μάρτη όταν «συζητούσαμε», μαζί εδώ, για τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ και τον ρόλο που έπαιξε ο πρώην κανονιέρης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, να μπει το όνομα του συγκεκριμένου εξτρέμ στη λίστα του Ολυμπιακού στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


 
Μπήκε ο Απρίλης, και κατά πως φαίνεται, αυτό το όνομα δεν έχει ξεχαστεί εντελώς στο μεγάλο λιμάνι. Μάλιστα δεν έχει ξεχαστεί και ο Ολυμπιακός από την ίδια την Άρσεναλ... Οι πληροφορίες λένε ότι οι κανονιέρηδες θα ήθελαν να βρουν μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, ή ακόμα καλύτερα τον ίδιο τον Ολυμπιακό που τον έχουν σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκτίμηση για προφανείς λόγους, ώστε να στείλουν τη νέα σεζόν τον Νέλσον για να παίξει και να ωριμάσει παικτικά.
 
Η λονδρέζικη ομάδα λοιπόν το συζητάει για τον Άγγλο παίκτη με κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι ξεκάθαρο ότι για 'κείνη η ερχόμενη σεζόν είναι σημαντική για την ωρίμανση του δεξιοπόδαρου εξτρέμ ο οποίος φέτος αγωνίζεται, κυρίως, με την ομάδα Κ23. Και για να γίνω πιο σαφής, δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον Νέλσον. Δεν είναι και εύκολη περίπτωση εξάλλου. Λέω ότι δεν έχει ξεχαστεί ο παίκτης από τους Πειραιώτες και δεν έχουν ξεχαστεί οι Πειραιώτες (ως υποψήφια ομάδα) από την Άρσεναλ. Σαφές;
 
***Ο Μπουντεμπούζ είχε προταθεί προ ετών από τον Μοντέστο και είχε απορριφθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - "Τρέλανε" και τον Μαρινάκη - Στόπερ που δεν ξέρει κανείς!