Facebook Pixel ''Αναβάλλεται η ΓΣ''
| 2011-11-14 20:40:00

''Αναβάλλεται η ΓΣ''

''Αναβάλλεται η  ΓΣ''

Αυτή η πρόταση θα παίζει κατά πάσα πιθανότατα ως τίλτος στο πρώτο θέμα των ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη. Και αυτό γιατί αύριο είναι 15 Νοεμβρίου και η Γενική Συνέλευση πάει για νέα ημερομηνία!

Άπαντες στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο περιμένουν τον Νίκο Νοτιά προκειμένου να οδηγήσει τις εξελίξεις. Ωστόσο, ο εκ Νέας Υόρκης ορμώμενος Χιώτης εφοπλιστής δεν πρόκειται να βρίσκεται την Τρίτη στην Ελλάδα. Οπότε η αυριανή ΓΣ αναμένεται να οδηγηθεί σε αναβολή με τους ανθρώπους της Ένωσης να ευελπιστούν ότι θα είναι και η τελευταία, αφού βάσει νόμου δεν επιτρέπεται να αναβληθεί για τρίτη φορά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται προς το τέλος του μήνα στη χώρα και οι πιθανότερες ημέρες για τη διεξαγωγή της Γενική Συνέλευσης είναι η 25η ή 29η Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε στην ΑΕΚ θα περιμένουν να φυσήξει... Νοτιάς, για να βρει μία λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση κυβερνείται από διοίκηση που τελεί υπό παραίτηση...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags