Facebook Pixel «Τι τους έχει κάνει ο Ηρακλής;»
| 2011-11-15 02:07:00

«Τι τους έχει κάνει ο Ηρακλής;»

«Τι τους έχει κάνει ο Ηρακλής;»

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ομάδας την Κυριακή και καταδίκασε το υβριστικό πανό εναντίον του Πιλάβιου, ωστόσο ανέφερε πως υπάρχει κόντρα της ΕΠΟ με τον «Γηραιό». Επίσης, είχε και μία… live διαφωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.
 

«Δεν γνωρίζετε την αρχή του προβλήματος κύριε Μπιτσαξή. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί η κατάσταση βέβαια αυτό το πανό»,ανέφερε αρχικά στην ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ.

Στην συνέχεια και μετά από επίμονες και ίσως… επιθετικές ερωτήσεις του κ. Μπιτσαξή γιατί η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη δεν καταδίκασε το πανό, απάντησε: «Να μου μιλάτε διαφορετικά. Εγώ και ο Μιχάλης Κακιούζης μπήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορεί να πληρώνει ο Ηρακλής την κόντρα της ΕΠΟ με παλιές διοικήσεις.

Υπάρχει πεντακάθαρα κόντρα ΕΠΟ – Ηρακλή. Τι τους έχει κάνει ο Ηρακλής; Όχι ο Τάκης και ο οποιασδήποτε Τάκης. Ο σύλλογος τι τους έχει κάνει; Αν γνωρίζει ο κ. Μπιτσαξής, η Δ Εθνική δεν έχει κανένα έξοδο. Εμείς θέλουμε να τελειώσει αυτό το θέμα. Εμείς παρακαλάμε την ΕΠΟ εδώ και δύο εβδομάδες για να μας δεχθεί να μιλήσουμε. Καταδικάζω και το πανό και τα επεισόδια. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν πολλά πράγματα».


Για το ενδεχόμενο να φύγει ο Ηρακλής από το Καυταντζόγλειο: «Θα είναι κακό να μας απειλήσουν πως θα φύγουμε από το Στάδιο και για την ομάδα και για το γήπεδο. Γιατί κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον Ηρακλή; Για αυτό που έγινε εις βάρος του Ηρακλή; Όχι προσώπων. Και ασχολήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν».

Για τα αιτήματα του Ηρακλή στην ΕΠΟ: «Ζητήσαμε από την ΕΠΟ μία παράταση για μεταγραφές ελεύθερων παικτών, γιατί παίζουμε με παιδάκια 16 χρονών και μία παράταση έναρξης στο πρωτάθλημα για μία εβδομάδα. Αυτό έγινε με όλες τις ομάδες που είχαν δικαστικές υποθέσεις. Μου είπαν απορρίφθηκαν και τα δύο και ότι δεν στείλαμε και έγγραφο. Είχαμε στείλει όμως».

Για την στάση του κόσμου στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Δ Εθνική: «Εμείς για να πείσουμε τον οποιοδήποτε πως ελάτε μαζί μας, να σώσουμε τον σύλλογο, πρέπει να έχουμε κάποια βοήθεια. Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Θέλουμε αυτά που δώσανε σε όλες τις ομάδες. Οι απαντήσεις έδειξαν απλά πως συνεχίζεται η κόντρα με τον Ηρακλή. Ο κόσμος είναι γενικότερα αγανακτισμένος».

Για το αν ψάχνουν να αγοράσουν ΑΦΜ άλλης ομάδας: «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε αυτή την στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags