Facebook Pixel Everton 27: Vellios
| 2011-11-15 13:11:00

Everton 27: Vellios

Everton 27: Vellios

Κάποιοι άλλοι στη θέση μου, πιθανόν να έγραφαν πολλά και δικαίως για την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Αποστόλη Βέλλιου. Ο Έλληνας άσος της Έβερτον μίλησε αποκλειστικά στη gazzella.

Εγώ ήθελα να γνωρίσω μαζί σας τον Αποστόλη. Πώς μιλάει ένα παιδί που στα 19 του παίζει σε ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι διεθνής και σκοράρει εντυπωσιακά παίζοντας αγγλικό ποδόσφαιρο με ελληνικά πόδια.

Τον παραδέχομαι γιατί είναι αυθεντικός, αυθόρμητος κι έχει αυτό το χάρισμα του ανθρώπου που μόλις τον γνωρίσεις νιώθεις πως τον ξέρεις χρόνια. Το "27" της Έβερτον στο μίλησε στο gazzetta.gr

-Στις μέρες μας έχει διαμορφωθεί μια εικόνα για τους νέους κι επιτυχημένους ποδοσφαιριστές, η οποία τους θέλει fashion icons, πλούσιους, καρδιοκατακτητές και με ξέφρενο παρασκήνιο στη ζωή τους. Ισχύει κατά τη γνώμη σου αυτό κι αν όχι, τι πραγματικά συμβαίνει με τα νέα παιδιά στο ποδόσφαιρο;

"Noμίζω πως αυτό είναι καθαρά στο χαρακτήρα του ανθρώπου, όμως πράγματι, υπάρχει στις μέρες μας και σε μεγάλο βαθμό στη χώρα μας! Επειδή βρίσκομαι στην Αγγλία , λόγω Εθνικής έρχομαι Ελλάδα και μπορώ να δω και να διακρίνω τις διαφορές αυτές. Εάν μπεις σε αυτό το δρόμο δεν υπάρχει γυρισμός".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags