Facebook Pixel ΑΕΚ: Κυνηγάει την μεταγραφή η ΑΕΚ - Αυτόν θέλει για αριστερό μπακ - Το... ψάχνει ο Ταυλαρίδης
| 2021-04-13 20:25:00

Κυνηγάει την μεταγραφή η ΑΕΚ - Αυτόν θέλει για αριστερό μπακ - Το... ψάχνει ο Ταυλαρίδης

Sportdog Team
Κυνηγάει την μεταγραφή η ΑΕΚ - Αυτόν θέλει για αριστερό μπακ - Το... ψάχνει ο Ταυλαρίδης

Συνεχίζει τις αναζητήσεις παικτών, με κύρια αγορά την Γαλλία, ο Στάθης Ταυλαρίδης και φαίνεται ότι βρήκε τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το αριστερό άκρο της Ένωσης την επόμενη αγωνιστική χρονιά

ΑΕΚ - Νασίμ Ουαμού: Συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών από τον Στάθη Ταυλαρίδη για την Ένωση και μάλιστα σύμφωνα με το foot365, κοιτάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 27χρονου. Μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφονται είναι πιθανό να γίνει κρούση τους επόμενους μήνες, μιας και το συμβόλαιό του με τη Ροντέζ λήγει το καλοκαίρι, ενώ είναι στη λίστα τόσο της Μαλίν, όσο και της Σεντ Γκάλεν.

Πρόκειται για γέννημα... θρέμμα της Σεντ Ετιέν, μιας και γεννήθηκε εκεί από Μαροκινούς γονείς, ενώ ξεκίνησε από τους "Στεφανουά" την ποδοσφαιρική του καριέρα. Θα αγωνιστεί σε Πορτογαλία, με την Μαρίτιμο, χωρίς όμως να πείσει και θα ξαναγυρίσει στην Γαλλία για να αγωνιστεί στην Πέμπτη κατηγορία. Θα συνεχίσει να βρίσκεται σε χαμηλές, ερασιτεχνικές κατηγορίες, σε Κονσολάτ Μαρσείγ, Μιλούζ, Ροντέ και Τουλόν, μέχρι που το 2019 θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με την Ροντέζ. 

Μπορεί να έχει αργήσει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, όμως στη Ligue 2 έχει δείξει και το ταλέντο του και τις ικανότητές του, κάτι που φαίνεται από τις 43 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μπορεί τα νούμερα του Νασίμ Ουαμού να μην είναι εντυπωσιακά, όμως οι εμφανίσεις του αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν καλό παίκτη κάτι που φαίνεται και από τις ομάδες που ενδιαφέρει εκτός από την ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags