Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, είναι ο βασικός υπεύθυνος που μεταμόρφωσε την ομάδα μεσούσης της σεζον αλλά εξακολουθεί να έχει και πολλούς φανατικούς... "αντι-Μπολονικούς" στον πράσινο Οργανισμό.

Αν, λοιπόν, πιστέψω τα όσα ακουγονται στις πιάτσες και των ρεπόρτερ της ομάδας αλλά και την μανατζερική, ο... Αλαφούζος ήδη ψάχνει για προπονητή που θα αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον "γερό - Λάζλο". Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, ούτε να το αποκλείσω αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι (με βάση και... μαρτυρίες) είναι πως ο Ουγγρο - Ρουμάνος προπονητής δεν... πτοείται, ούτε επηρεάζεται (δηλαδή να του ...χαλάσει το μυαλό, αλά Χιμένεθ, για παράδειγμα) απο την εν λόγω περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την φημολογία που σταθερά σέρνεται. Το αντίθετο μάλιστα, κάτα κάποιο τρόπο του δίνει και ενα... διασκεδαστικό κίνητρο!

Ο Μπόλονι ξεκάθαρα πιστεύει στην δουλειά του και στο... μοντέλο του. Είναι σε μια ηλικία και μετά απο μια σπουδαία προπονητική καριέρα που δεν ανησυχεί και δεν φοβάται αν το καλοκαίρι ο Αλαφούζος τον στείλει, παρότι έχουν συμβόλαιο. Έχει όμως, ακόμη τον εγωϊσμό αλλά και την φιλοδοξία να τους...διαψεύσει όλους. Άλλωστε όπως εχει αποδείξει και μέσα απο την ομάδα του Παναθηναϊκού, δώστου... ντέρμπι και πάρτου την ψυχή.

Για να μην το κουράζω: ο στόχος του Μπόλονι, άσχετα αν δεν το... φωνάζει/δηλώνει, είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα! Και τον θεωρεί εφικτό, δηλαδή στο τέλος των πλέι οφ, ο (δικός του) Παναθηναϊκός να τερματίσει δεύτερος πίσω απο τον Ολυμπιακό! Και τότε, σε αυτό το ενδεχόμενο, θα έχει καταφέρει να ρίξει... τέζα όλους αυτούς που τον αμφισβητουν! Και φυσικά θα έχει δικαιωθεί και στα μάτια του αφεντικού, στον οποίο σε ανύποπτο χρόνο έχει μεταφέρει την πίστη στο όραμα/θαύμα της δεύτερης θέσης. Κάτι που θα σημαίνει οτι και την επόμενη σεζόν πάλι ο Μπόλονι θα είναι στον πράσινο πάγκο και μεε το δικό του ρόστερ αλλά και...νόρμες!

Απο εκεί και πέρα μην ξεχνάμε πως με... προίκα απο την κανονική διάρκεια, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκό του Μπόλονι, να μην χάνει στα ντέρμπι, θα έχει το πάνω χέρι και σε πιθανές ισοβαθμίες (ενδεχόμενο που δεν πρέπει να αποκλειστεί με τις ομαδες τόσο κοντά στην βαθμολογία)...

ΥΓ. Αν ο Μπόλονι θέλει να τερματίσει η ομάδα του δεύτερη πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή και μετά θα ειναι καθοριστικό και το ματς με τον Αστέρα, που δεν έχει κερδίσει φέτος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ιδανική λύση ο Ζοτς - Φθορά ο Μποχωρίδης - Μην σπαταλήσει Χεζόνια"! Ατάκα-έκπληξη για Δημήτρη