Facebook Pixel Το καλύτερο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ο Κάλα!
| 2011-11-15 18:15:00

Το καλύτερο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ο Κάλα!

Το καλύτερο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ο Κάλα!

Ο Ισπανός φροντίζει να ενημερώνει τους Ενωσίτες μέσω Twitter για τις κοινωνικές εκδηλώσεις της ομάδας, αλλά και τις προπονήσεις. Μήπως να αναλάβει διπλό ρόλο; Ποδοσφαιριστής και στέλεχος Επικοινωνίας;

Ο Χουάν Κάλα έχει τρέλα με Twitter! Δεν υπάρχει μέρα που να μην... ποστάρει νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ. Έτσι και σήμερα, όπου λειτούργησε σαν... στέλεχος Επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ! Ο Ισπανός στόπερ ενημέρωσε τους φίλους της Ένωσης για τα Bazaar και την παρουσία των ποδοσφαιριστών σε δύο aek shops και τους κάλεσε να δηλώσουν το παρών!

Συγκεκριμένα την τιμητική τους έχουν σήμερα τα καταστήματα Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ερυθραίας όπου θα δηλώσουν το παρών οι Νίκος Γεωργέας, Λεονάρντο, Γιάννης Κοντοές, Δημήτρης Σιαλμάς, και Ρότζερ Γκερέιρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Χοσέ Κάρλος, Χουάν Κάλα, αντίστοιχα.

Ο Ισπανός έγραψε στο twitter για αυτή την εκδήλωση: «Αυτό το απόγευμα στις 18:30 θα είμαι σε επίσημο κατάστημα της ΑΕΚ στην Κηφισσίας για να υπογράψω αυτόγραφα για λογαριασμό της ομάδας. Ελπίζω να είστε εκεί!».

Λίγο νωρίτερα ο... Κάλα έδωσε τα νέα της αποθεραπείας του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. «Συνεχίζω με συντηρητική φαρμακευτική αγωγή μέχρι να εξαφανιστούν οι πόνοι στους κοιλιακούς», τα λόγια του Ισπανού στόπερ.

Το καλύτερο γραφείο Τύπου ο Κάλα; Τι λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags