Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Διούδης φέρεται να ζήτησε από τον Λάζλο Μπόλονι να κάνει αλλαγή τον Γιουνούς Σανκαρέ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη (21/4).
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΦΣΥΝ, ο Έλληνας γκολκίπερ εκμεταλλεύτηκε μια διακοπή στην αναμέτρηση κοντά στη συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα και έτρεξε προς τον πάγκο της ομάδας του.
Όπως επισημαίνει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Διούδης είπε διακριτικά στον Λάζλο Μπόλονι να βγάλει από το παιχνίδι τον Σανκαρέ, έχοντας διακρίνει πως ο Σενεγαλέζος μέσος είχε ξεμείνει από δυνάμεις.
Στη συνέχεια, ο Μπόλονι ρώτησε τον Σανκαρέ αν μπορεί να συνεχίσει. Η απόκριση του παίκτη ήταν θετική, ωστόσο εννιά λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή, με τον Αγιούμπ να παίρνει τη θέση του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο