Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Δημοσίευμα "σοκ" από το Βέλγιο - Πως ο Τζόλης... διώχνει τον Κρμέντσικ από τον ΠΑΟΚ
| 2021-04-25 00:30:00

Δημοσίευμα "σοκ" από το Βέλγιο - Πώς ο Τζόλης... διώχνει τον Κρμέντσικ από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Δημοσίευμα "σοκ" από το Βέλγιο - Πώς ο Τζόλης... διώχνει τον Κρμέντσικ από τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των ρεπορτάζ από την χώρα της κεντρικής Ευρώπης και μάλιστα ένα που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (243/4) κάνει λόγο για εμπλοκή του Έλληνα σούπερ σταρ του "δικεφάλου του Βορρά" στην υπόθεση παραμονής του Τσέχου στην Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των ρεπορτάζ στο Βέλγιο το όνομα του Έλληνα εξτρέμ του "δικεφάλου του Βορρά" για το ενδιαφέρον που δείχνει η Μπριζ στο πρόσωπό του. Οι Βέλγοι βέβαια βάζουν στο... παιχνίδι και το όνομα του Μάικλ Κρμέντσικ, μιας και θεωρούν ότι λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής στην Θεσσαλονίκη.

"Ο Τζόλης είναι άσφαιρος το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η Κλαμπ Μπριζ παρακολουθεί την εξέλιξη του.  Το γεγονός πως δεν παίζει τόσο πολύ ίσως είναι καλά νέα για την Κλαμπ Μπριζ, γιατί ίσως δει την τιμή του, αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων να... σβήνει και ίσως μπορέσει να τον πείσει να κάνει το επόμενο βήμα σε αυτή.

Από την άλλη υπάρχει και το θέμα του Κρμέντσικ. Ωστόσο η πιθανότητες να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ μειώνονται", αναφέρει το ρεπορτάζ για την εμπλοκή που μπορεί να δημιουργήσει ο Χρήστος Τζόλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags