Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αδειάζει" τον Ντρεοσί ο Αλαφούζος - Ψάχνει μόνος του για προπονητή - Πολύ γνωστό όνομα στο τραπέζι!
| 2021-04-25 09:30:00

"Αδειάζει" τον Ντρεοσί ο Αλαφούζος - Ψάχνει μόνος του για προπονητή - Πολύ γνωστό όνομα στο τραπέζι!

"Αδειάζει" τον Ντρεοσί ο Αλαφούζος - Ψάχνει μόνος του για προπονητή - Πολύ γνωστό όνομα στο τραπέζι!

Ποιος είναι ο τεχνικός που αρέσει και τι συμβαίνει με τον Γάλλο στο Τριφύλλι. Το "αφεντικό" του Παναθηναϊκού ψάχνει για τον διάδοχο του Μπόλονι και μάλιστα έχει τη δική του λίστα με τα ονόματα. Ποιος βρίσκεται μέσα σε αυτή και πόσο καλά ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι είναι τελειωμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να διάγει τις τελευταίες ημέρες του στους "πράσινους". Η αντιποδοσφαιρική εικόνα της ομάδας, άλλωστε, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για το παραμικρό ενδεχόμενο παραμονής.

Η υπόθεση διαδοχής δεν έχει προχωρήσει περαιτέρω, με τους "πράσινους" να λαμβάνουν δεδομένα και να δέχονται προτάσεις για μια σειρά από προπονητές. Μεταξύ των ονομάτων που... παρελαύνουν, εσχάτως, βγήκε στην επιφάνεια και εκείνο του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα πήγε στην Αλ Αχλί, έχει προταθεί σε όλες τις ελληνικές ομάδες που αναζητούν προπονητή. Ακόμα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, η περίπτωσή του έχει ακουστεί εντονότερα για την ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή το "τριφύλλι" δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προχωρημένη διαπραγμάτευση με οποιονδήποτε υποψήφιο στόχο. Επομένως ούτε με τον Μιλόγιεβιτς. Ο Σέρβος, βέβαια, έχει το προφίλ του προπονητή που αναζητά ο Γιάννης Αλαφούζος. Ωστόσο, πρόκειται για ένα όνομα που δεν προκύπτει έπειτα από την αναζήτηση του Πιέρ Ντρεοσί στις αγορές που γνωρίζει καλά. Άρα αν ο Σέρβος υποθετικά συμφωνούσε, θα συνιστούσε περισσότερο μια επιλογή Αλαφούζου, παρά Ντρεοσί. Με ό,τι αυτό μπορεί να σήμαινε για το μέλλον και του Γάλλου τεχνικού διευθυντή. 

Θυμίζουμε, ότι στο παρελθόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δείξει την προτίμησή του στη σερβική σχολή προπονητών, έχοντας φτάσει το 2015 ένα βήμα πριν φέρει στη Λεωφόρο τον Βέλιμιρ Παούνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που έκλεισε ο ΠΑΟ - Τίτλο με Έλληνες και μικρούς - Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags