Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Φοβερή αποθέωση Χιμένεθ σε Ολυμπιακό - "Η διαφορά του με την ΑΕΚ είναι..."
| 2021-04-25 22:08:00

Φοβερή αποθέωση Χιμένεθ σε Ολυμπιακό - "Η διαφορά του με την ΑΕΚ είναι..."

Sportdog Team
Φοβερή αποθέωση Χιμένεθ σε Ολυμπιακό - "Η διαφορά του με την ΑΕΚ είναι..."

"Σκασμένος" ήταν ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης μετά την ήττα στο ντέρμπι του Φαλήρου, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ εστίασε στη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

«Η διαφορά βρίσκεται στην ποιότητα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ΑΕΚ ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρόλο που ήμασταν πίσω στο σκορ συνεχίσαμε να παλεύουμε αλλά δεν σκοράραμε.

Είμαι περήφανος για όλα τα παιχνίδια που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το να κάνεις μια μεγάλη προσπάθεια και να παίζεις men to men απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πάγκο με πολλές επιλογές και έχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς κάτι στους ποδοσφαιριστές την ΑΕΚ. Έδωσαν τα πάντα. Μόνο το αποτέλεσμα μας βγάζει πικρία.

Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλοί, όπως και αυτοί που βγήκαν. Έχει ένα ρόστερ με 2 καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags