Facebook Pixel ΑΕΚ: Eτοιμάζει μεγάλες αλλαγές ο Μελισσανίδης!
| 2021-04-27 13:00:00

"Σκούπα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - Δύο κορυφαία ονόματα στη "μαύρη λίστα" - Ανατροπή με Έλληνα άσο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - Δύο κορυφαία ονόματα στη "μαύρη λίστα" - Ανατροπή με Έλληνα άσο!

Για ποιους… τα σκάει να φύγουν και η μεταγραφή που "κάηκε". Τo sportdog.gr ανοίγει το… μαύρο κουτί στην Ένωση και αναλύει τις μεγάλες αλλαγές που θα υπάρξουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη.

 

ΑΕΚ: Απέτυχε να κερδίσει ένα ακόμα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα ένα απίστευτα αρνητικό σερί απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, δεν έχει χάσει ποτέ σε 11 συνολικά παιχνίδια εναντίον της Ένωσης, μετρώντας 8 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Μετά το 5-1 του ΟΑΚΑ το Sportdog σας είχε παρουσιάσει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αναφορικά με το μέλλον πολλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν τελειώσει ήδη (Χνιντ, Νταντσένκο), άλλοι που βρίσκονται εν αμφιβόλω (Ολιβέιρα, Μπακάκης, Κρίστισιτς) και άλλοι που τελευταία ανέτρεψαν κάπως το κλίμα. Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Βασιλαντωνόπουλος.

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να τα αλλάξει όλα στην ΑΕΚ είναι ειλημμένη. Γι' αυτό και τούτη τη φορά δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Στο πλαίσιο αυτό είναι ενδεικτικές οι δεύτερες σκέψεις που κάνουν στην Ένωση για τον Νεντελτσεάρου, που πέρσι προβλήθηκε ως διεθνής στόπερ με παραστάσεις και στην πράξη, αποδεικνύεται ανεπαρκής. Βέβαια, επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 θα πάρει μια ευκαιρία ακόμα του χρόνου. Μάλλον τελευταία. 

Στην ίδια κατηγορία με τον Ρουμάνο συγκαταλέγεται και ο Τάνκοβιτς. Με το που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, οι φίλοι της ΑΕΚ... πέταξαν από τη χαρά τους. Τελικώς, ο Σουηδός μόνο καλή χρονιά δεν έχει κάνει. Με το κυριότερο πρόβλημά του να είναι ότι δεν έχει θέση. Δηλαδή παρότι πρόκειται θεωρητικά για εξτρέμ, μοιάζει να νιώθει πιο οικεία όταν παίζει ως κρυφός φορ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει με… βύσμα στον ΠΑΟΚ - Τον έκανε "ρόμπα" ο Χιμένεθ - Αποκάλυψη-βόμβα για Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags