Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο – Τον θέλει ο πρόεδρος – Διάδοχος ο Μουρίνιο!
| 2021-04-29 11:45:00

Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο - Τον θέλει ο πρόεδρος - Διάδοχος ο Μουρίνιο!

Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για κορυφαίο πάγκο - Τον θέλει ο πρόεδρος - Διάδοχος ο Μουρίνιο!

Έντονη φημολογία για τον Πορτογάλο και οι επαφές του με την χώρα μας. Πώς προέκυψε το όνομά του τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο και πόσες πιθανότητες υπάρχουν να τον δούμε να επιστρέψει. Διαβάστε στο Sportdog…

 

Φερνάντο Σάντος: Κυκλοφορούσε ως φήμη τις τελευταίες ημέρες ότι η Εθνική Ελλάδος ενδιαφέρεται για τον Φερνάντο Σάντος και κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα πρώτα σενάρια στον Τύπο.

Η αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και σε έναν... ιδεατό κόσμο θα ήθελε να τον δει να προπονεί ξανά την χώρα μας. Εξάλλου, τον ξέρει αρκετά καλά τον Πορτογάλο κόουτς. Ωστόσο, επί του... πιεστηρίου στην παρούσα φάση ούτε η χώρα μας ψάχνει για προπονητή, ούτε ο Φερνάντο Σάντος φυσικά αναζητά να πάει κάπου. Ο Ζαγοράκης στηρίζει τον Φαν΄τ Σχιπ και ο Σάντος έχει την απεριόριστη στήριξη των Πορτογάλων. 

Πλησιάζει και το Euro 2020 άλλωστε. Ρεαλιστικά μιλώντας το πιο πιθανό για να αυξηθούν οι πιθανότητες θα είναι το 2024. Ο ίδιος ο Σάντος άφησε ανοιχτό το παραθυράκι για εκείνη τη χρονιά, προκειμένου να αποχωρήσει από την Εθνική της πατρίδας του και να τον διαδεχθεί ο Μουρίνο. Μέχρι τότε δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έρθει εκ νέου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χτύπημα" Μπέου σε Κούγια - Θα το θυμάται για χρόνια - Απίθανη εντολή σε Έλληνα παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags