Ολυμπιακός: Τις προηγούμενες μέρες ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, σκάουτ του Ολυμπιακού, ταξίδεψε στη Σκανδιναβία για να δει / ρωτήσει για παίκτες που έχουν κάνει κλικ στο μεγάλο λιμάνι.

Δεν είναι σίγουρο αν πήγε και στη Δανία και στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Φαίνεται πως ήταν όντως τη Δευτέρα στο Νόρτζελαντ-Μίντιλαντ. Όχι, βεβαίως, για να δει από κοντά όπως γράφτηκε τον εξτρέμ της φιλοξενούμενης. Δεν χρειάζεται να τον δει ο Ολυμπιακός τον Σίστο, τον γνωρίζει καιρό τώρα. Τον είχε ψηλά στη μεταγραφική του λίστα από το προηγούμενο καλοκαίρι.


Ο Ντε Μπαρτόλο πήγε εκεί για να δει ό,τι άλλο ενδεχομένως θα του τραβούσε την προσοχή. Και φαίνεται ότι του την τράβηξε ο εξτρέμ της γηπεδούχου και νικήτριας (3-2) Νόρτζελαντ. Ο Καμαλντίν Σουλεμάνα που έβαλε ένα γκολ με πέναλτι και είχε ένα άλλο στο οριζόντιο δοκάρι. Είναι μόλις 19 ετών, Γκανέζος και σε 26 ματς φέτος έχει 9 γκολ και 6 ασίστ και ήδη γίνεται... ντόρος εκεί γύρω από το όνομά του. Τον Φεβρουάριο του 2020 αποκτήθηκε από ακαδημία της Γκάνας ως ελεύθερος ενώ η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται σε 3 εκατ.ευρώ ενώ όταν πήγε στη Δανία κόστιζε 100 χιλ...!

Ας κρατήσουμε το όνομα γιατί δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του. Εξαρτάται βεβαίως και το τι αναφορά έχει κάνει ο Ντε Μπαρτόλο και αν του άρεσε. Στη Δανία πάντως λένε ότι ρωτούσε για τον παίκτη. 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει τα… κοντέρ ο Μαρινάκης - Απίθανη μεταγραφή 3 εκατομμυρίων - Κλείνει μεγάλο deal με Αργεντινή!