Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-έκπληξη, κλείνει Έλληνα άσο - Έκανε ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Ποιος φεύγει
| 2021-05-03 14:00:00

Κίνηση-έκπληξη από Ολυμπιακό, κλείνει Έλληνα άσο - Έκανε ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Ποιος φεύγει

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση-έκπληξη από Ολυμπιακό, κλείνει Έλληνα άσο - Έκανε ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Ποιος φεύγει

Σαρώνουν στην ελληνική αγορά οι Πειραιώτες, που είναι έτοιμοι να υπογράψουν με έναν ακόμα πολύ καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ποιος είναι, πού έπαιζε φέτος και σε ποιο ματς... κέρδισε τις εντυπώσεις. Η έλευσή του στου Ρέντη πάντως, ίσως συνδυαστεί και με κάποια ηχηρή αποχώρηση.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει κάθε καλοκαίρι σε ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες από το εξωτερικό, όμως δεν αμελεί την ελληνική αγορά. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού οι Ερυθρόλευκοι παραδοσιακά τσεκάρουν κάθε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα, επενδύοντας για το μέλλον.

Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως νεαρών, που έχουν ξεχωρίσει στη Superleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο όνομα που έχει μπει στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει φανέλα βασικού στον Αστέρα το τελευταίο διάστημα και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς. Συνολικά ο Χριστόπουλος έχει επτά συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, οι τέσσερις εκ των οποίων στα πλέι οφ, κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, δείγμα της αγωνιστικής του ανόδου.

Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης τράβηξε τα βλέμματα στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ο Χριστόπουλος ήταν από τους κορυφαίους του Αστέρα, που ζόρισε τον Ολυμπιακό και "λύγισε" με 1-0, όντας ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που κράτησαν τους Ερυθρόλευκους μακριά από την περιοχή των Αρκάδων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην αμυντική γραμμή θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον το προσεχές καλοκαίρι. Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν τους Σεμέδο και Μπα, που "παίζουν" στα ρεπορτάζ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αβέβαιο είναι το μέλλον του Σισέ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ταλαντούχο Μάρκοβιτς, που θα επιστρέψει από δανεισμό στην Παρτιζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία ο Μπαρτζώκας - Αυτόν τον Έλληνα να πάρει - Φέρνει πίσω στο ΣΕΦ τον…"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags