Facebook Pixel Έλληνας διεθνής... παράτησε χρυσό συμβόλαιο - Επιστροφή μετά από έξι μήνες - "Εκλεκτός" του Σάντος!
| 2021-05-09 14:00:00

Έλληνας διεθνής... παράτησε χρυσό συμβόλαιο - Επιστροφή μετά από έξι μήνες - "Εκλεκτός" του Σάντος!

Έλληνας διεθνής... παράτησε χρυσό συμβόλαιο - Επιστροφή μετά από έξι μήνες - "Εκλεκτός" του Σάντος!

Η καριέρα του πέρασε από χίλια κύματα, όμως τώρα είναι εδώ. Το μεγάλο συμβόλαιο που έλυσε, οι έξι μήνες χωρίς ομάδα και η επιστροφή του στο επίπεδο που τον γνωρίσαμε. Φούντωσαν οι φήμες πως θα τον δούμε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα.

O Θανάσης Πέτσος έχει βρει την υγεία του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς όλα δείχνουν πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του, μιας και είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στην Τιρόλ της Αυστρίας.

Η καριέρα του Έλληνα αμυντικού χαφ έχει περάσει από χίλια κύματα και ένας παίκτης που είχε φτάσει να αξίζει 2 εκατ. ευρώ και να έχει περάσει από ομάδες όπως η Φούλαμ και η Βέρντερ Βρέμης. είχε φτάσει για 6 μήνες να μη μπορεί να βρει κάποια ομάδα που να τον καλύπτει πλήρως. Το καλοκαίρι του 2019 είχε λύσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με την Βέρντερ Βρέμης και χρειάστηκε να μείνει έξι μήνες ανενεργός.

Πλέον έχει βρει την υγεία του στην Τιρόλ και τη φετινή χρονιά είναι βασικός και αναντικατάστατος, μιας και μετρά 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει χριστεί παράλληλα και σκόρερ σε μια περίπτωση, έχοντας μοιράσει και 4 ασίστ. Παράλληλα η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αγωνιστική του άνοδος είναι τέτοια που δεν θα αποκλείαμε ακόμη και την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος μετά από μια ολόκληρη δεκαετία! Υπενθυμίζεται ότι με την Γαλανόλευκη μετρά 4 συμμετοχές, καθώς τον είχε συμπεριλάβει στις αποστολές της ο Φερνάντο Σάντος. Κάτι που λέει πολλά για την ποιότητα του παίκτη, ο οποίος σε 3 μήνες από τώρα θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρέσκειας του. Και η αλήθεια είναι πως θα ταίριαζε σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει αγωνιστεί με ομάδα της χώρας μας, παρά μόνο με την Εθνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλο Μέντες, άλλο… Μαρτίνς - Deal του "Χρυσοδάκτυλου" με Τότεναμ - Τεράστια ρήτρα στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags