Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Χαμός στην Τούμπα - "Όρμησε" στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Φοβερό σκηνικό με Γκάμα-Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-09 17:38:00

Χαμός στην Τούμπα - "Όρμησε" στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Φοβερό σκηνικό με Γκάμα-Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Τούμπα - "Όρμησε" στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Φοβερό σκηνικό με Γκάμα-Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψαν τα αίματα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ποιος προκάλεσε τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και τι αξιοσημείωτο συνέβη με πρωταγωνιστές τους Μπρούνο Γκάμα και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε περισσότερο ανάγκη παίκτες σαν τον Μπρούνο Γκάμα, παρά σαν τον Γιοάν Μπεναλουάν. Έχουμε ανάγκη ως ποδόσφαιρο να βλέπουμε ωραίες στιγμές και όχι καταστάσεις που δεν παραπέμπουν στο fair play.

Από τη μία ο Πορτογάλος εξτρέμ του Άρη έσπευσε να ζητήσει σε διπλό χρόνο συγγνώμη από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για το μαρκάρισμα που του έκανε και είχε ως αποτέλεσμα να τον θέσει νοκ άουτ από τη συνέχεια του ματς και από την άλλη ο Τυνήσιος αμυντικός, ο οποίος έχει δείξει πολλάκις ότι δεν είναι το καλύτερο παιδί.

Μάλιστα, δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν ξεχάσει τα όσα είχε κάνει με τον Παναθηναϊκό, ενώ και σήμερα είχε νεύρα σε όλη την διάρκεια του ματς, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το τρέξιμο που έκανε στο τέλος για να κάνει επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο παρενέβη ο Άκης Μάντζιος και τον ηρέμησε, πριν ξεφύγει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" του ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Μεγάλα ζόρια για Άρη - Κοντά στην... αυτοκτονία!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags