Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Κλείδωσε" μεταγραφή στην Τούμπα - Σκάει πάνω από 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Έρχεται και μεγάλη πώληση!
| 2021-05-09 17:58:00

"Κλείδωσε" μεταγραφή στην Τούμπα - Σκάει πάνω από 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Έρχεται και μεγάλη πώληση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κλείδωσε" μεταγραφή στην Τούμπα - Σκάει πάνω από 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Έρχεται και μεγάλη πώληση!

Η "είδηση" που έβγαλε το ντέρμπι με τον Άρη και οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ποιος ετοιμάζεται να αποχωρήσει με πολλά χρήματα και ποια είναι η πρώτη κίνηση που θέλουν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κρμέντσικ ξεχώρισε αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, όντας απόλυτα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του.

Κόντρα στην ΑΕΚ ο Τσέχος φορ πέτυχε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο, τη στιγμή που απέναντι στον Άρη κέρδισε ξανά το πέναλτι που "ξεκλείδωσε" το ματς για τους γηπεδούχους.

Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο Σβιντέρσκι το πιθανότερο είναι να πωληθεί, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει ήδη πως θα δομήσει τη νέα επιθετική γραμμή του. Ο Κρμέντσικ βρίσκεται ως δανεικός στη Θεσσαλονίκη από την Μπριζ, με τους Βέλγους να αξιώνουν περί τα 2,5-3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Στην υπάρχουσα συμφωνία δανεισμού δεν υπάρχει κάποια όψιον, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινήσει την οποία διαπραγμάτευση από μηδενική βάση. Με τις εμφανίσεις του τελευταία, ο Κρμέντσικ βάζει σε ακόμα εντονότερη σκέψεις τον ΠΑΟΚ για ενδεχόμενη πρόταση παραμονής του!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα - "Όρμησε" στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Φοβερό σκηνικό με Γκάμα-Βιεϊρίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags