Ολυμπιακός - Αντώνης Καρπετόπουλος: Αναλυτικά όσα υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

"Πέρυσι ο Ολυμπιακός κατακτώντας το πρωτάθλημα διέλυσε μια ολόκληρη θεωρία επιμελώς πλασαρισμένη που ήθελε τις κατακτήσεις των τίτλων του αποτέλεσμα παρασκηνιακής δύναμης, επιρροής της ομοσπονδίας, ελέγχου της διαιτησίας κτλ.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αν απλώς επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο- όταν μάλιστα, χωρίς να ελέγχει τίποτα, έκανε και επιθετικές καταγγελίες έκανε πολύ κόσμο να τρέχει και να μη φτάνει. Φέτος έχοντας ήδη τον πήχη πολύ ψηλά έκανε ακόμα ωραιότερα πράγματα: πήρε το πρωτάθλημα κάνοντας τη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών των ανταγωνιστών του να τον θεωρούν ως παράδειγμα. 

Όποιος δεν είναι τυφλωμένος από αγιάτρευτο οπαδισμό είδε φέτος την τεράστια διαφορά του Ολυμπιακού απ΄τους ανταγωνιστές του σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αθωώθηκε πανηγυρικά από μια σειρά από κατηγορίες που αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς  και στα αθλητικά και στα πολιτικά δικαστήρια.

Η ομάδα δεν φοβήθηκε λεπτό όλο αυτό το τον καιρό των διώξεων ότι κάτι κακό μπορεί να της συμβεί παρ’ όλο που και χρήματα ξοδεύτηκαν σε μηχανισμούς προπαγάνδας και άνθρωποι απ’ το πουθενά εμφανίστηκαν για να λειτουργήσουν ως δημόσιοι κατήγοροι. Παρά το κλίμα που καλλιεργήθηκε, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ανταγωνισμό δουλεύοντας με σχέδιο και προσοχή".