Facebook Pixel ΑΕΚ - ΟΦΗ: Η… ευλογία Μελισσανίδη σε Λυσάνδρου - Έλληνας κόουτς "πούλησε" τον Ζαγοράκη - "Μπαμ" με Μαυρία
| 2021-05-14 16:57:00

Η… ευλογία Μελισσανίδη σε Λυσάνδρου - Έλληνας κόουτς "πούλησε" τον Ζαγοράκη - "Μπαμ" με Μαυρία

GOALάρες by Εvaggelistis
Η… ευλογία Μελισσανίδη σε Λυσάνδρου - Έλληνας κόουτς "πούλησε" τον Ζαγοράκη - "Μπαμ" με Μαυρία

Η αποχώρηση-βόμβα στη Superleague που θα προκαλέσει ντόρο. Η μεγάλη κίνηση του ΟΦΗ με τον πρώην στέλεχος της ΑΕΚ, ο προπονητής που δεν θα ακολουθήσει τελικά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και η έκπληξη με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης με τις ευλογίες και του Μελισσανίδη ετοιμάζει την μεταγραφή του Λυσάνδρου και η στήλη αποκαλύπτει ποιοί κινδυνεύουν στον ΟΦΗ! Όπως και γιατί ο Νιόπλιας δεν θα πάει τελικά στην ΕΠΟ του Ζαγοράκη αλλά θα μείνει και του χρόνου στον κρητικό πάγκο. Συν τον διάδοχο του Πετράκη στον Απόλλωνα Λεμεσσού, που θα είναι πρώην πράσινος αλλά και πρώην Ομιλήτης.

1η) Μεγάλη μεταγραφή κάνει ο Μιχάλης Μπούσης, με την προσθήκη του πρώην δ. συμβούλου της ΑΕΚ και πρώην προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, ως νέος CEO του ΟΦΗ! Είναι μια προσωπική κίνηση του ιδιοκτήτη της κρητικής ΠΑΕ που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο και σήκωσε πολλή σκόνη. Ακόμη και εντός Οργανισμού ΟΦΗ. Γιατί ένα βασικό ερώτημα είναι τι αλλαγές θα επιφέρει η παρουσία του Λυσάνδρου στο μέχρι τώρα οργανόγραμμα της κρητικής ομάδας. Για να το πω όσο πιο απλά γίνεται : θα μείνουν ή θα φύγουν (όπως ακουγόταν το τελευταίο καιρό) οι Σαμαράδες!

2η) Ανατροπή και στο θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ. Κι αυτό αφού ο Νίκος Νιόπλιας θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στον πάγκο του, εξαργυρώνοντας την καθοριστική συμβολή του στην σωτηρία/παραμονή της ομάδας. Ο Νιόπλιας είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός, με την προοπτική το καλοκαίρι να πήγαινε στην ΕΠΟ ως επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη. Μόνο που τα πράγματα στην Ομοσπονδία δεν πηγαίνουν ακόμη όπως τα περίμενε ο νέος πρόεδρος και Ευρωβουλευτής, δεν έχει δηλαδή την... εξουσία που υπολόγιζε, προφανώς για αυτό και ο Νιόπλιας προτίμησε να μείνει στον ΟΦΗ.

3) Κι από τον Νιόπλια στον πρόκατοχό του στον πάγκο του ΟΦΗ, τον Σίμο. Έμαθα πως είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Απόλλων Λεμεσσού, από τον οποίο απολύθηκε ο Γιάννης Πετράκης. Γενικότερα ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Κίρζης πήρε σκούπα,μετά την αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος, διώχνοντας προπονητή και πολλούς παίκτες (μεταξύ των οποίων και τους Μπίσεσβαρ, Γιαννιώτα). Το κουμάντο πλέον στον Απόλλων Λεμεσσού από το προσκήνιο θα το κάνει ο παλαίμαχος Κύπριος αμυντικός και πρώην αθλητικός διευθυντής του Απόλλωνα, Πέτρος Κονναφής. Με την πρώτη μεταγραφή του να είναι ο Χάρης Μαυρίας της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξίδι για μεταγραφή στο Μόντε Κάρλο - "Χάνει" εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Γιατί... κολλάει ο Λιβάγια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags