Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δέος ο Ολυμπιακός, plus 5 εκατ. - Τόσα "σκάει" για Τικίνιο - Δεν φοβάται αν ο Ελ Αραμπί γίνει… Γκιλιέρμε!
| 2021-05-14 23:06:00

Δέος ο Ολυμπιακός, plus 5 εκατ.- Τόσα "σκάει" για Τικίνιο- Κίνδυνος να γίνει ο Ελ Αραμπί… Γκιλιέρμε

Οι Μιχείες
Δέος ο Ολυμπιακός, plus 5 εκατ.- Τόσα "σκάει" για Τικίνιο- Κίνδυνος να γίνει ο Ελ Αραμπί… Γκιλιέρμε

Τα τρία συμβόλαια που "ξεφεύγουν" από Ελλάδα και η πρόταση στον Βραζιλιάνο επιθετικό που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στο Λιμάνι. Γιατί χρειάζεται τρεις καλούς και ακριβούς επιθετικούς στο Λιμάνι και ποιος κίνδυνος με τον Μαροκινό άσο.

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο Σοάρες δεδομένα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο Τικίνιο Σοάρες δεδομένα αποτελεί...μεγάλο γούστο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο (απο την 1η Μαρτίου) free Τικίνιο Σοάρες δεδομένα προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους", πριν εκφράσει αρμοδίως και επισήμως την επιθυμία για αποκτησή του ο Πορτογάλος κόουτς. Ο Τικίνιο Σοάρες δεδομένα αποτελεί μια δύσκολη κι ακριβή περίπτωση, με τους Πρωταθλητές δεδομένα να του έχουν καταθέσει την προσφορά τους και να μην τον "καίνε". Ο Τικίνιο Σοάρες δεδομένα θα απογειώσει τον ανταγωνισμό για την θέση του φουνταριστού στον Ολυμπιακό...

Ο παραπάνω πρόλογος, με όλα τα δεδομένα για τον Τικίνιο Σοάρες, απαραίτητος για μια υπόθεση που εμφανίστηκε ξαφνικά και περιέργως αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τους "ερυθρόλευκους", σε μια  θέση που η ομάδα διαθέτει υπερόπλα. Δηλαδή για βασικό τον γκολεαντόρ Ελ Αραμπί και για μπακ απ του ουσιαστικά, τον πλέον αξιόπιστο (ειδικά όταν έρχεται απο τον πάγκο) Χασάν. Ο Αλγερινός και ο Αιγύπτιος φορ μετράνε συνολικά την φετινή σεζόν (26 +15) 41 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μιλάμε για μαγικό νούμερο κι ενω απομένουν ακόμη δυο ματς.

Η εύκολη και αληθοφανής απάντηση είναι πως ο Ολυμπιακός με την νεά χρονιά, Γενάρη/Φλεβάρη του 2022, θα χάσει λόγω Κόπα Αφρικά και τους δυο σεντερ φορ του λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Απο την άλλη μέχρι τότε πρέπει να γίνεται μια πολύ καλή διαχείριση μεταξύ τριών στην πραγματικότητα βασικών στράικερ αφού ο Τικίνιο Σοάρες ασφαλώς και δεν θα είναι...Κάϊπερς. Βέβαια ο Μαρτίνς έχει δείξει πως τα καταφέρνει σε αυτό ενώ όπου χρειαστεί έχει και τις πλάτες Μαρινάκη/διοίκησης για να εφαρμόζεται ο νόμος του Ρέντη χωρίς να χαλάει το κλίμα και να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας...

Από την άλλη εφόσον ο Ολυμπιακός φέρει στου Ρέντη και τον Τικίνιο Σοάρες, για να τον προσθέσει στο ρόστερ του, θα μιλάμε για πραγματικό...δέος (για τα ελληνικά δεδομένα). Και δεν μιλάω τόσο αγωνιστικά, όσο οικονομικά.... Ο Ελ Αραμπί με το νέο του συμβόλαιο καθαρίζει περίπου 1.800.000, ο Χασάν σχεδόν τα μισά (900.000) ενώ για τον 30χρονο Βραζιλιάνο ακούγεται πως το παζαρεύουν με fix ετήσιες αποδοχές κοντα στα 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς το μπόνους υπογραφής που συνηθίζεται στις περιπτώσεις ελεύθερων παικτών και τα υψηλά μπόνους.

Χοντρικά η πρόσθεση θα βγάλει πως ο Ολυμπιακός για τους τρεις σέντερ φορ του θα δίνει (μίνιμουμ) σε συμβόλαια 4.000.000 και χωρίς να υπολογίζουμε την εφορία. Γιατί τότε τα ποσά θα ξεπερνάνε τα 5 μύρια. Ποσά με τα οποία ασφαλώς ξεφεύγει από το εγχώρια δεδομένα και επιβεβαιώνουν γιατί θεωρείται ευρωπαϊκό κλάμπ.

Επαναλαμβάνω θα περίμενε κάποιος πως ο Ολυμπιακός θα είχε προτεραιότητα του την γρήγορη εξασφάλιση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ ή ενός ακόμη 8αριού τύπου Μπελχαντά και όχι ενός ακόμη σπουδαίου σέντερ φορ. Θα μου πεί κάποιος πως ο Τικίνιο Σουάρες είναι "καψούρα" του Μαρτίνς. Γιατί ο Χασάν ή ακόμη (σε μικρότερη...ένταση) και ο Ελ Αραμπί  - που τον προτίμησε απο τον Μπέργκ - τι είναι;

Στο δια ταύτα ο Ολυμπιακός είναι ένα κλάμπ που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και χωρίς προγραμματισμό. Και επίσης σε οτι σούπερ του προκύπτει, απο πλευρας ποιότητας σε συνδιασμό με την ευκαιρία, δεν το αφήνει να πέσει κάτω. Ειδικά απο το εξωτερικό. Περίπτωση Μπελχαντά κι ακομή πιο "ζεστή" (λόγω Μαρτίνς) τώρα του Τικίνιο Σουάρες.

Και επειδή οι "ερυθρόλευκοι" του Μαρινάκη και δεν θέλουν να την πάθουν όπως με τον Γκιλιέρμε ή με τον Ομάρ και θέλουν να διατηρούν την υπεραξία των παικτών τους, αν έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους ένα στραικερ επιπέδου Τικίνιο Σοάρες, θα αντιμετωπίσουν/ διαχειριστούν πολύ πιο εύκολα τον κίνδυνο μιας προσεχής αποχώρησης του Ελ Αραμπί. Τι, όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαφανίστηκε" το μεγαλύτερο πρότζεκτ της Ελλάδας - Xρυσό deal και μεγάλο... κόλπο του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags