Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δεν χωράει αμφιβολία ότι μία από τις πλέον δυσάρεστες ποδοσφαιρικές ειδήσεις της σεζόν ήταν το συμβάν του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ως γνωστόν ένα βεγγαλικό εξερράγη στα χέρια του, προσπαθώντας να διασκεδάσει με τα παιδιά του στην αλλαγή του χρόνου, με συνέπεια να τραυματιστεί στα μάτια του. Κι αφού νοσηλεύτηκε για πολλές μέρες σε τουρκικό νοσοκομείο ύστερα μετέβη σε ειδική κλινική στις ΗΠΑ.

Πια τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα σχετικά μ' αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και εξίσου υπέροχο ποδοσφαιριστή. Το τελευταίο 24ωρο οι πληροφορίες από την πλευρά του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού και νυν παίκτη της Γαλατά, λένε ότι βρίσκεται για τα καλά σε φάση αντίστροφης μέτρησης για επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Η ψυχολογία του έχει ανέβει αρκετά και βρίσκεται κοντά στην έξοδο του... τούνελ που μπήκε λόγω της περιπέτειας.

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή δέχθηκε... βροχή μηνυμάτων συμπαράστασης απ' όλους στην οικογένεια του Ολυμπιακού ο Νορβηγός δεξιός μπακ. Και εξίσου σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μία από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί αλλά με διαφορά η αγαπημένη του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαρροή-έκπληξη πριν τη Λεωφόρο - "Τελειώνει" δικό του παιδί ο Μαρτίνς - Και δεύτερος στην έξοδο!