Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε: Τρελή ανατροπή της Φενέρ που προκάλεσε σάλο - Πήγε... βόλτα ο γκολκίπερ στις καθυστερήσεις! (Vid)
| 2021-05-16 17:32:00

Τρελή ανατροπή της Φενέρ που προκάλεσε σάλο - Πήγε... βόλτα ο γκολκίπερ στις καθυστερήσεις! (Vid)

Sportdog Team
Τρελή ανατροπή της Φενέρ που προκάλεσε σάλο - Πήγε... βόλτα ο γκολκίπερ στις καθυστερήσεις! (Vid)

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα θύμισε τη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού γύρισε το ματς με την Καϊσερισπόρ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά ο τρόπος που το πέτυχε "σήκωσε" θύελλα συζητήσεων!

Φενέρμπαχτσε: Η τελευταία αγωνιστική του τουρικού πρωταθλήματος είχε μπόλικο δράμα, με την Μπεσίκτας να κατακτά το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με τη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε να καταλήγει στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, ο τρόπος που ήρθε η νίκη της ομάδας του Δημήτρη Πέλκα με 2-1 κόντρα στην Καϊσερισπόρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου προκάλεσε ουκ ολίγες συζητήσεις, καθώς είναι τουλάχιστον... ύποπτος!

Η Καϊσερισπόρ, για την οποία αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε ολόκληρο το 90λεπτο, προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε, ωστόσο ηττήθηκε δεχόμενη δύο γκολ στο φινάλε του ματς.

Η Φενέρμπαχτσε, για την οποία ο Δημήτρης Πέλκας είχε γίνει αλλαγή από το 72', ισοφάρισε με πέναλτι του Βαλένσια στο 90' και πήρε τη νίκη με γκολ του Αζίζ στο 90+9'. Αν δείτε όμως το δεύτερο γκολ, πραγματικά θα απορήσετε με τον τρόπο που αντιδρά ο γκολκίπερ Αλεμντάρ, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήτνα εξαιρετικός και μάλιστα στο 58' είχε αποκρούσει πέναλτι του Σόσα!

Δείτε το επίμαχο γκολ στο 2:47 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags