Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Φερνάντο Σάντος βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς με τα νέα
| 2021-05-20 08:08:00

Ο Φερνάντο Σάντος βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς με τα νέα

Sportdog Team
Ο Φερνάντο Σάντος βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό - "Τρελάθηκε" ο Μαρτίνς με τα νέα

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και να έχουν πάρει την πρόκριση για τα προκριματικά του νέου Champions League όμως ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια των Πειραιωτών για συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης

Ολυμπιακός: Οι πάντες μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς... Euro με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς να έχουν αρχίσει να δίνουν στη δημοσιότητα τους παίκτες που θα έχουν μια θέση στη διοργάνωση. Ανάμεσα στις χώρες που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την... κορυφή της Ευρώπης είναι και η Πορτογαλία, που είναι πολύ πιθανό να έχει... "ερυθρόλευκο" άρωμα.

Αυτό γιατί τόσο ο Ζοσέ Σα, όσο και ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν παρόντες στα προκριματικά, με τον μεν τερματοφύλακα της ομάδας του Πειραιά να λογίζεται ως νούμερο 2, για κάτω από τα δοκάρια, μιας και βασικός είναι ο Ρούι Πατρίτσιο της Γούλβς, ενώ αντίθετα ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών πήρε αρκετό χρόνο στην πορεία μέχρι τα τελικά. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Κάπου εκεί αρχίζει και δημιουργείται το... πρόβλημα στους "ερυθρόλευκους". Και αυτό γιατί η παρουσία των παικτών στο Euro θα κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τους έχει παρόντες στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ η συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League είναι πολύ αμφίβολη. Ειδικά δε αν οι πρωταθλητές ξεκινήσουν από τον Α' προκριματικό και οι Σα και Σεμέδο βρίσκονται στις επιλογές του Σάντος σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσουν τέσσερα παιχνίδια.

Σύντομα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν, καθώς ο Σάντος θα πρέπει να κάνει γνωστή την προεπιλογή της Πορτογαλίας και ο Ολυμπιακός θα μάθει τι θα γίνει με τους δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags