Μπορντό - Πέδρο Μαρτίνς: Σειρήνες αυτή τη φορά από την Γαλλία ηχούν για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού που σύμφωνα με τα σενάρια που γράφονται να είναι εντυπωσικά. Οι "γιρονδίνοι" τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κινέζικη εταιρεία Fosum έχει κάνει πρόταση. Πίσω από αυτή, βέβαια, κρύβεται ο περίφημος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες, που ως δίδυμο με τους Κινέζους είχαν αγοράσει την Γούλβς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα από την Γαλλία η πρόταση αυτή έχει γίνει δεκτή με τον Ίβηρα μάνατζερ να έχει θέση σαν προτεραιότητα τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων" για οδηγήσει τους Γάλλους ξανά στις επιτυχίες.
Αξίζει πάντως να πούμε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ούτε για την εξαγορά, ούτε για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ οι Κινέζοι δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να αγοράσουν την Μπορντό καθώς το ίδιο αναφερόταν και το 2015, τονίζοντας ότι θα φέρουν για προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως τελικά θεώρησαν την Γούλβς καλύτερο πρότζεκτ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο