Έτσι φτιάξαμε ένα παιχνίδι με δύο νέους προπονητές από την αρχή, τους βάλαμε στους δύο «αιώνιους» και κανονίσαμε ένα φιλικό παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς.

Για να το κάνουμε όσο πιο ακριβές γίνεται, θέλαμε να βάλουμε τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές το Σάββατο, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα. Ο Βιθέντε Μόνχε στην αρχή του παιχνιδιού βρίσκεται ακόμη στον Ολυμπιακό Βόλου και έπρεπε να… κατηφορίσει προς Πειραιά. Έτσι, η μεταγραφή έγινε έναντι 250.000 ευρώ και όλα ήταν έτοιμα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού απαρτίστηκε από τους: Μέγκιερι, Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μιραλάς, Βόνχε, Τζεμπούρ.

Από την άλλη πλευρά, ο υποτιθέμενος Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε τους ίδιους 11 που αγωνίστηκαν κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλαδή: Καπίνο, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Βύντρα, Ζέκα, Κουίνσι, Κατσουράνη, Σιμάο, Λέτο και Κλέιτον.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και «πάγωσαν» το Καραϊσκάκη μόλις στο 4’, χάρη σε μια γκολάρα του Ζέκα από δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή, που ο Μέγκιερι δεν ήταν δυνατό να αποκρούσει.

Μετά από μερικά λεπτά, ο «τρομοκράτης», Ραφίκ Τζεμπούρ, πήρε το όπλο του και ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 15’.

Επίσης, στο 19’, μετά από σουτ του Αλγερινού, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Καπίνο, πριν καταλήξει στα δίχτυα και κάνει το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο ματς και θα μπορούσαν να κάνουν και το 3-1 στο 70’, αλλά το πέναλτι του Γέστε κατέληξε στο δοκάρι.

 

Μοναδικό «μελανό» σημείο, ο τραυματισμός του Μόνχε που αντικαταστάθηκε από τον Αμπντούν στο 69’, στη φάση του πέναλτι: