Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσίτσαν Στάνκοβιτς: "Έκπληξη που ήρθε στην ΑΕΚ, αυτον... τρώει - Γιατί έδωσε 1 εκατ, παίζει λίμπερο - Στα ίσια με Ολυμπιακό"
| 2021-05-31 14:55:00

"Έκπληξη που ήρθε ΑΕΚ, αυτόν... τρώει - Γιατί έδωσε 1 εκατ, παίζει λίμπερο - Στα ίσια με Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Έκπληξη που ήρθε ΑΕΚ, αυτόν... τρώει - Γιατί έδωσε 1 εκατ, παίζει λίμπερο - Στα ίσια με Ολυμπιακό"

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της Ένωσης και γιατί έρχεται στην Ελλάδα. Το sportdog.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων" για την επόμενη σεζόν. Μπορεί να συγκριθεί με τον Ζοσέ Σα;

ΑΕΚ - Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Τις καλύτερες πληροφορίες έχει συλλέξει το sportdog.gr για τον Αυστριακό τερματοφύλακα που έχει κλείσει η Ένωση, καθώς μιλήσαμε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το αυστριακό ποδόσφαιρο.

Είναι καλύτερους από τους τερματοφύλακες που έχει ήδη στο ρόστερ της ΑΕΚ; Θα μπορούσε να παίξει στη Μπουντεσλίγκα και γιατί έδωσε 1 εκατ. ευρώ η Ένωση; Ακόμα, μπορεί να γίνει σύγκριση με τον Ζοσέ Σα, του Ολυμπιακού;

Οι απαντήσεις μόνο εδώ!

"Έκπληξη που τον πήρε η ΑΕΚ - Δεν έκανε την εκτόξευση - Για αυτό έδωσε 1 εκατ. ευρώ"

Ανέστη, ποια είναι η άποψή σου για τον Στάνκοβιτς, που απέκτησε η Ένωση;

"Πολύ καλά στοιχεία έχει ως τερματοφύλακας, έκπληξη μου προξενεί το γεγονός ότι τον πήρε η ΑΕΚ. Ήταν βασικός τα τελευταία χρόνια, καλός τερματοφύλακας. Δεν έκανε έκρηξη, συνήθως στη Σάλτσμπουργκ τους εξελίσσουν και τους στέλνουν στη Γερμανία. Αυτός, βέβαια,δεν είναι στο κορυφαίο επίπεδο για να παίξει σε μεγάλη γερμανική ομάδα. Αλλά έχει καλά χαρακτηριστικά, καλές τοποθετήσεις, εκτινάξεις, ρεφλέξ. Είναι θετικός με τα πόδια. Επειδή έχει δουλέψει σε φουλ επιθετική ομάδα και σε ένα πρωτάθλημα που κάνει πλάκα κάθε χρόνο".



Θεωρώ πολύ σημαντική  την εμπειρία που έχει από το επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είναι καλή περίπτωση και ειδικά από ομάδα όπως η Σάλτσμπουργκ, που είναι ένα επίπεδο πάνω πάνω από όλες τις αυστριακές ομάδες. Στέκεται και σε μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά όχι στο υψηλό επίπεδο. Πρέπει να λήγει το συμβόλαιό του για να τον πάρει 1 εκατ. ευρώ". 

"Δεν συζητάμε αν παίζει βασικός - Παίζει σαν λίμπερο - Καλές πάσες"

Υποθέτω ότι δεν μπορούμε καν να μιλάμε για το αν αφήνει στον πάγκο τους Αθανασιάδη και Τσιντώτα. Είναι, όμως, καλύτερος από τον Σα;

"Νομίζω ότι είναι ένα επίπεδο πάνω και σε παραστάσεις αλλά και σε ποιότητα από τους τερματοφύλακες που έχει η ΑΕΚ, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το αν θα παίζει βασικός αυτός. Τώρα για το αν εί8ναι καλύτερος από τον Σα δεν μπορώ να το πω, αλλά σίγουρα αποτελεί βελτίωση για την ΑΕΚ η απόκτησή του. Πάντως, ήταν βασικός σε ομάδα (τη Σάλτσμπουργκ δηλαδή) που θα κόντραρε άνετα τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ".

Πώς να κλείσουμε τη συνέντευξη για τον Στάνκοβιτς;

"Είναι πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ. Για εμένα είναι έκπληξη που τον πήρε, έχω θετική γνώμη για τον παίκτη. Εχει μάθει να παίζει πολύ σαν λίμπερο. Οπότε λένε ότι διαβάζει καλά τις φάσεις και βγαίνει γρήγορα εκτός περιοχής να καλύψει μπάλες όταν η άμυνα της ομάδας παίζει ψηλά. Επίσης επειδή η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα που αρέσκεται σε κατοχή έχει βελτιώσει την τεχνική του και τις πάσες του σε μεσαία και μακρινή απόσταση".
 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε με 5.5 εκατ. Τούμπα ο Πρίγιοβιτς - Φοράει τα "ερυθρόλευκα" - Τέλος κορυφαίος άσος από ΑΕΚ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags