Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση πολυιδιοκτησίας - "Έσκασε" νέα αίτηση
| 2021-06-02 22:12:00

Εξελίξεις: Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης - "Έσκασε" νέα αίτηση

Sportdog Team
Εξελίξεις: Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης - "Έσκασε" νέα αίτηση

Μήνες μετά την ημέρα που τελεσιδίκησε η υπόθεση, το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα. Η αίτηση στην ΕΕΑ, η πιθανότητα νέας προσφυγής και η χασούρα 1.500.000 ευρώ.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Η Ξάνθη στις 11 Μαρτίου κατέθεσε αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία ζητάει πίσω τα… λεφτά της.

Στην ακριτική ομάδα για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ, η οποία κατέρρευσε όπως αποφάσισαν τα δικαιοδοτικά ποδοσφαιρικά  όργανα, πλήρωσε πρόστιμο 300.000 ευρώ. Το ποσό είναι μεγάλο ειδικά για μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας 2. Μπορεί να είναι και το 30-35% του προϋπολογισμού της.



Οι Θρακιώτες ταλαιπωρήθηκαν απ’ αυτήν την υπόθεση, υποβιβάστηκαν στην δεύτερη κατηγορία, επειδή δεν είχαν προσφύγει στο CAS, και τώρα διεκδικούν πίσω τα λεφτά που πλήρωσαν για ένα αδίκημα στο οποίο δεν υπέπεσαν.  Το δίκιο είναι με το μέρος τους 100% και η ζημιά που υπέστησαν είναι ανεπανόρθωτη.

Το κακό δεν διορθώνεται και ο χρόνος θα δείξει αν θα προσφύγουν διεκδικώντας αποζημίωση για τον υποβιβασμό τους. Μόνο από τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα έχασαν 1,5 εκατ. ευρώ.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags