Facebook Pixel "Πάγωσαν" Μαρινάκης Μαρτίνς - Ιταλική ομάδαρα χαλάει το... deal με το νούμερο ένα στόχο
| 2021-06-03 18:16:00

"Πάγωσαν" Μαρινάκης Μαρτίνς - Ιταλική ομαδάρα χαλάει το... deal με το νούμερο ένα στόχο

Sportdog Team
"Πάγωσαν" Μαρινάκης Μαρτίνς - Ιταλική ομαδάρα χαλάει το... deal με το νούμερο ένα στόχο

Μπορεί εδώ και αρκετές μέρες ο εξτρέμ της τουρκικής ομάδας να είναι ο βασικός στόχος των Ερυθρόλευκων, όμως φαίνεται ότι τελικά μόνο εύκολη δεν θα είναι η απόκτησή του μιας και σύλλογος από το πρωτάθλημα της Ιταλίας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός - Αλασάν Εντάο: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν τον Σενεγαλέζο σαν νούμερο ένα στόχο, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς το θέλει πάρα πολύ και μπορεί οι Τούρκοι και οι Πειραιώτες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου, μιας και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, αλλά και λόγω... ενδιαφέροντος από άλλους συλλόγους.

Μάλιστα δημοσιεύματα βάζουν στο... κάδρο την Φιορεντίνα, με τους "βιόλα" να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Εκτός από τους Ιταλούς στο... παιχνίδι για τον Αφρικανό είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και η Γαλατά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα με τον Αλασάν Ενταό για να είναι διαθέσιμος από την αρχή της προετοιμασίας, πράγμα που σημαίνει ότι αν υπάρξει καθυστέρηση οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν για άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags