Facebook Pixel Δημοσιεύματα "βόμβα" από το εξωτερικό για Ολυμπιακό - "Δίνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και παίρνει τον... "
| 2021-06-15 21:26:00

Δημοσιεύματα "βόμβα" από το εξωτερικό για Ολυμπιακό - "Δίνει 2,5 εκατομμύρια και παίρνει τον... "

Sportdog Team
Δημοσιεύματα "βόμβα" από το εξωτερικό για Ολυμπιακό - "Δίνει 2,5 εκατομμύρια και παίρνει τον... "

Ακόμα ένα ρεπορτάζ από δημοσιογράφους εκτός Ελλάδας κάνουν λόγο για πρόταση και μάλιστα αρκετά μεγάλη από τους Ερυθρόλευκους με σκοπό να κάνουν δικό τους έναν παίκτη που δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται τον τελευταίο καιρό για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός - Αλασάν Ενταό: Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για πρόταση των Ερυθρολεύκων και μάλιστα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τον εξτρέμ της Καραγκιουμρούκ. Το δεδομένο είναι ότι οι Πειραιώτες είχαν κάνει κίνηση για να τον αποκτήσουν και μάλιστα κατέθεσαν επίσημη προσφορά 1 εκατομμυρίου με τους Τούρκους να ζητάνε 5 και κάπου εκεί το θέμα σταμάτησε.

Την Τρίτη (15/6) τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας και μάλιστα η Fanatic να αναφέρει ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει στα 2,5 και θεωρούν την μετακίνηση σίγουρη, μιας και έχουν τίτλο "ο σταρ της Καραγκιουμρούκ πηγαίνει στον Ολυμπιακό". Παράλληλα τονίζουν ότι τον παίκτη τον ήθελε και η Τράμζονσπορ, όμως έκαναν πίσω όταν ξαναμπήκαν στο... παιχνίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει και πάλι διαπραγματεύσεις με τον Αφρικανό και παρά το γεγονός ότι είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα, το θέμα δεν προχωράει γιατί ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης θέλει πολλά χρήματα.

Αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι Ολυμπιακός και Αλασάν Ενταό δεν έχουν συμφωνήσει, κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags