Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Αυτές τις μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ - Συζητήσεις... καφενείου για Σαββίδη - Πιο κοντά σε Ολυμπιακό"
| 2021-06-16 12:00:00

"Αυτές τις μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ - Συζητήσεις καφενείου για Σαββίδη - Πιο κοντά σε Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτές τις μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ - Συζητήσεις καφενείου για Σαββίδη - Πιο κοντά σε Ολυμπιακό"

Ο πρώτος που υπογράφει, οι αλλαγές του Λουτσέσκου και η νέα Τούμπα. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις για τον Δικέφαλο, η φημολογία για την "αποχώρηση" του Ιβάν Σαββίδη, η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν και τη νέα Τούμπα.
 

ΠΑΟΚ: Όλα τα θέματα του Δικέφαλου σχολίασε μέσω του sportdog.gr o Παναγιώτης Κυρικλίδης, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας.

Τι συμβαίνει με τον Καντουρί, ποιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Δικέφαλου, και ποιες είναι οι απαιτήσεις που έχει ο Λουτσέσκου από τον σύλλογο;

Ακόμα, τι απαντάει σε όσους περνούσαν προς τα έξω ότι ο Σαββίδης είχε αφήσει τον Δικέφαλο αλλά και τι αποκαλύπτει για τη Νέα Τούμπα, που αποτελεί όνειρο ζωής για τους φίλους του συλλόγου;

Διαβάστε τις απαντήσεις στο θέμα που παρουσιάζει το sportdog!

"Υπογράφει για 2+1 χρόνια - Τόσα λεφτά θα δίνει ο ΠΑΟΚ" - Η αλήθεια για Λημνιό

"Είναι σε επαφή με τον Καντουρί και από τη στιγμή που επέστρεψε ο Λουτσέσκου, καθώς είναι γνωστή η εκτίμηση στον Μαροκινό χαφ. Ο σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση για 2+1 χρόνια με λίγο χαμηλότερες απολαβές (περίπου 700.000 ευρώ) και φαίνεται ότι υπάρχει σύγκλιση", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Π. Κυρικλίδης.

Υπάρχει και το όνομα του Μπίσεσβαρ στο ρεπορτάζ, ευρύτερα ο Λουτσέσκου είναι γνωστό ότι δεν θα κοιτάξει ηλικίες για να φτιάξει την ομάδα που θέλει.

"Ο Λουτσέσκου είχε πει όταν ξανασυστήθηκε, γιατί δεν περιμέναμε μια συνέντευξη Τύπου για να τον γνωρίσουμε, ότι δεν κοιτάζει ηλικίες αλλά θα παίζουν οι καλύτεροι. Ο Λημνιός, για παράδειγμα, πριν έρθει ο Λουτσέσκου ήταν μεταξύ εξέδρας και δανεισμού, αλλά τον έβαλε και έπαιξε αμέσως. Δείχνει ότι δεν είναι δογματικός, που θα πει ότι εμπιστεύεται μόνο έμπειρους. Του Μπίσεσβαρ, για παράδειγμα, δεν είναι δεδομένη η επιστροφή, απλά ο Λουτσέσκου θέλει να τους κρίνει όλους στην προετοιμασία. Προφανώς και τον εκτιμά, αλλά μένει να φανεί αν τελικά καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που θυμόταν πριν από 2 χρόνια".


"Αυτός θα υπογράψει πρώτος - Καλύτερη επιλογή ο Λουτσέσκου - Να μην έχει απόσταση από Ολυμπιακό"

Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για όσα συμβαίνουν με τις μεταγραφές; Γιατί στον ΠΑΟΚ, ευρύτερα, υπάρχουν χαμηλοί τόνοι αυτό το διάστημα.

"Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στον Τέιλορ, είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων αυτές τις ημέρες. Γενικά ο Λουτσέσκου θέλει δύο μπακ, θέλει έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν φορ. Ακόμα ονόματα πάνω σε αυτές τις επιλογές δεν είμαστε θέση να πούμε. Περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις, δίνει όμως σίγουρα στίγμα η επιστροφή τού Λουτσέσκου ότι ο Δικέφαλος στοχεύει ψηλά. Για να μην έχει την απόσταση που είχε πέρσι από τον Ολυμπιακό".

Τι θα απαντούσες σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι ο Λουτσέσκου είναι ξαναζεσταμένο φαγητό και δύσκολα θα πετύχει στον Δικέφαλο;

"Ο ΠΑΟΚ έδειξε με πράξεις ότι ο Λουτσέσκου είναι η καλύτερη επιλογή για να επιστρέψει εκεί που ήταν την προηγούμενη διετία. Πάντα υπάρχει στη σκέψη του κόσμου ότι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, ενώ το ξέρει και ο Λουτσέσκου ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Γιατί πια έρχεται ως ο προπονητής που έφερε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και το μοναδικό αήττητο πρωτάθλημα. Ξέρει ο Λουτσέσκου θα πετύχει γιατί είναι δουλευταράς, στήνει γκρουπ μέσα στα αποδυτήρια, με ξεκάθαρους ρόλος, είναι άνθρωπος που του αρέσει η σκληρή δουλειά και δεν τη φοβάται. Έχει όλα τα φόντα για επιτυχημένη πορεία στον Δικέφαλο".

"Καφενειακού επιπέδου η κουβέντα για Σαββίδη - Είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ; - Αυτόν φέρνει στον Δικέφαλο"

Τι μπορούμε να πούμε για τον Σαββίδη και τη φόρα με την οποία εμφανίζεται, ξανά, στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ;

"Δεν είχε εγκαταλείψει την ομάδα, αυτό προέκυψε από κύκλους που θέλουν να βλέπουν στραβά τα πράγματα για τον σύλλογο. Δείχνει η έλευση του Λουτσέσκου το στίγμα της ιδιοκτησίας, ότι θέλει να παραμείνει ψηλά η ομάδα που κατέκτησε την τελευταία πενταετία στο γήπεδο έξι τίτλους. Είναι καφενειακού επιπέδου η κουβέντα ότι είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ. Αναμένεται, μάλιστα, να έρθει και στη Θεσσαλονίκη, δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τον Δικέφαλο".

Τι μπορούμε να πούμε για τη Νέα Τούμπα;

"Θα δώσει πνοή στον σύλλογο, πνοή στην πόλη, είναι το μεγαλύτερο όνειρο των φίλων του συλλόγου και το έχει θέσει ως μεγάλο στόχο εδώ και πολλά χρόνια ο Σαββίδης. Μετά το Κύπελλο του 2018 είχε πει ότι αν πάθει κάτι, θέλει τα παιδιά του να συνεχίσουν το έργο του και να μπει η καρδιά του στα θεμέλια της Νέας Τούμπας. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν θετικά βήματα, ο φάκελος πηγαίνει στο Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης και από εκεί ξανά στην Αθήνα για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να έρθει το προεδρικό διάταγμα. Η ελπίδα είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 να βάλει μπουλντόζες στον χώρο. Παράλληλα, υπάρχει η πρόβλεψη στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο για να συμψηφιστούν τα έξοδα που θα γίνουν στο Καυτατζόγλειο μαζί με το ενοίκιο του χώρου, άρα και σε αυτό το θέμα βρισκόμαστε σε φάση σχεδιασμού. Από την ομάδα εκφράζεται αισιοδοξία ότι μπορεί να είναι έτοιμο το νέο γήπεδο για τα 100 χρόνια του συλλόγου, το 2026, καθώς είναι το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Σαββίδη, με 10άδες εκατομμύρια ευρώ πρόβλεψη για να δαπανηθούν".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον νέο αθλητικό διευθυντή.

"Το ζήτημα του αθλητικού διευθυντή είναι στα χέρια του Σαββίδη και αυτός θα πάρει την τελική απόφαση. Υπήρξαν επαφές με τον Κορνέεφ και με άλλους δύο και πλέον περιμένουμε να λάβει την τελική απόφαση ο Σαββίδης".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" Λουτσέσκου σε top άσο του ΠΑΟΚ - "Έκοψε" ο κόουτς τον Κουλούρη - Παίρνει Έλληνα ο Μπουλούτ

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags