Παναθηναϊκός: Ο Μάριος Τζαβίδας θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι!

Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός όσο και ως δεκάρι, συμφώνησε και του χρόνου θα παίζει στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου.

Ο Τζαβίδας βρισκόταν σε συζητήσεις για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα βρήκε με τους Πράσινους και οι άνθρωποι του Ατρομήτου ήταν τελικά αυτοί που απέσπασαν την υπογραφή του.

Μάλιστα, την Τρίτη (15/6) ο νεαρός παίκτης (γεννημένος το 2003) είχε πάει στο Κορωπί, με τον πατέρα του να τον περιμένει απέξω και εκεί να τους συναντάει μία ξανθιά γυναίκα (που έφτασε με ταξί) και στη συνέχεια οι τρεις τους να φεύγουν με πιθανότερο προορισμό το Περιστέρι. Ο ίδιος μάλιστα δεν φορούσε τα ρούχα του Τριφυλλιού, αλλά μία φόρμα Air Jordan!

Αφού ο παίκτες τα βρήκε με την ομάδα του Περιστερίου, μετέβη ξανά την Τέταρτη (16/6) στο Κορωπί προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και εκεί αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Επίσης, ο αρχιπροπονητής της "πράσινης" Ακαδημίας, Βαγγέλης Σάμιος, εξέφρασε τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι ένα παιδί του Παναθηναϊκού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Ο Τζαβίδας λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, και μάλιστα η Γιουβέντους είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ενώ πρόσφατα είχε περάσει από δοκιμή στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για ΠΑΟ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση που θα… πονέσει τον κόσμο - Αλλάζει και η διοίκηση!